Neler Yeni

Galatasaray , Mauro İcardi'nin Maaliyetini Açıkladı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet bende borçlardan bahsediyorum. Bence önce borçlar ödenmeli. 1 futbolcuya bu kadar paralar vermek yerine anadolu da altyapı için sahalar açılabilir. Ama hep önceliğimiz transfer. Hatta bir ara devletin yaptığı stadların çimlerinin bakımsızlıktan kötülüğü haber olmuştu. Takımlar stadları devletten devralınca transfer yapmaktan çimlere bile bakmıyormuş. Bizim hedefimiz belçika veya hollanda gibi futbolcu fabrikası olmak olmalı. Yani arsa satıp oyuncu almak ya da başkanın kendi parasını koyup oyuncu alması ne kadar doğru? Ben ankaralıyım küçükken hatırlarım gençler altyapısı çok meşhurdu. Her mahalledeki genç çocuklar orada seçmelere giderdi. Ordan büyük kulüplere oyuncu giderdi. Hatta arda bile bilmeyen vardır gençler alyapısından. Ankara bir futbolcu gelişim merkeziydi ama son yıllarda nedense hiç duymuyorum artık. Evet hepimiz arda için gururlandık ama keşke her yıl gururlansak.

Alıntıyı görüntüle
Galatasaray ve altyapı yıllar önce bitti. Diğer takımlarda da zor. Taraftar için tek önemli olan şampiyonluk. Açıkçası ben dediğin gibi olay olmasını istiyorum ama işte bunu sen ve ben istiyoruz. Daha en kötü 50 milyonluk taraftar kitlesinin anca %10u filan ister. Gerisinin tek derdi Türkiyede şampiyonluk.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Benim anlamadığım nokta bu kulüplerin borcu çok değil mi? Geçen senelerde 3 milyon euro bile bonservis vermeyen takımlar 10m bonservis ve yıllık 6m bir oyuncuya verebiliyor? Bu sene ne değişti de böyle oldu? Bu kadar para harcayacaginiza borclarini neden odemiyorlar. Bütün kulüpler için bahsediyorum.
Büyük klüpler daha büyük oldukları için borçlanma skalaları ve gelir skalaları da oldukça büyük. Borçlarını da siyasi ayaklarını kullanarak silebiliyor, erteleyebiliyorlar.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
4 Taksit şeklinde 10 milyon euro bonservis
• 3 Yıllık sözleşme
• Yıllık 6 milyon euro maaş

İcardi gibi 30 yaşında bir dünya yıldızını getirip 6 milyon Euro gibi makul bir maaşa mâl etmek gerçek bir transfer başarısıdır , Erden başkanı tebrik ediyorum..

Geçen sezon ile bu sezonki transfer butcelerindeki bu artış sadece bana mı garip geliyor abi tmm büyük takım olabilirsiniz ama sen tr takimisin abi

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Prime dönemlerini büyük takımlarda yaşayıp emeklilik için gelen oyunculardan biri olmuş yine. Galatasaray ve galatasaraylılarda bununla övünüyor. Paraya yazık.

donanimci98

80+ Bronze
Geçen sezon ile bu sezonki transfer butcelerindeki bu artış sadece bana mı garip geliyor abi tmm büyük takım olabilirsiniz ama sen tr takimisin abi
TR şampiyonluğu için takım kurarsan avrupada ilerleyemezsin. Avrupada ilerleyemeyince ülke puanı artmaz. daha az takımla gideriz. TR şampiyonluk geliri 3m euro falan. CL katılım 15 m euro, galibiyet 2.7m euro falan. CL gruplara kaldığın zaman takımın cebine kafadan 20m giriyor.
Ligin değer kazanması için transfer önemli. İspanyada barça real atletico var gerisi normal takım. İcardi mertens dzeko gibi adamlar geldikçe yabancılar da maçlarımızı izler. Lig kalitesi artar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prime dönemlerini büyük takımlarda yaşayıp emeklilik için gelen oyunculardan biri olmuş yine. Galatasaray ve galatasaraylılarda bununla övünüyor. Paraya yazık.
İcardi'den mi bahsediyorsun :D

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
TR şampiyonluğu için takım kurarsan avrupada ilerleyemezsin. Avrupada ilerleyemeyince ülke puanı artmaz. daha az takımla gideriz. TR şampiyonluk geliri 3m euro falan. CL katılım 15 m euro, galibiyet 2.7m euro falan. CL gruplara kaldığın zaman takımın cebine kafadan 20m giriyor.
Ligin değer kazanması için transfer önemli. İspanyada barça real atletico var gerisi normal takım. İcardi mertens dzeko gibi adamlar geldikçe yabancılar da maçlarımızı izler. Lig kalitesi artar.

İcardi'den mi bahsediyorsun :D
Dediklerin doğrudur ama önceki dönemde 100k euro için transfer yapmayacak derecenin bu dereceye gelinmesi garip olmuş umarım kaliteli bir futbol izleriz ileriki süreçte

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
6 milyon euro maaş Türkiye şartlarında makul değildir, zahayı 4 olarak açıklıyorsun free oyuncu her türlü yüksek maaş ister icardi 6 milyon az buz para değil. Şampiyonlar liginde gruplara kalıp iyi para kazanamaz ve süper ligte şampiyon olamazsa çok ciddi sorun yaşayacak. Bu arada maaşı 6 da değil 10 sponsor desteği ile 6 açıklandı zaha da olduğu gibi.

Galatasaray geçen sezonda çok para harcadı, gayrimenkul geliri oldu büyük ihtimal yine olacak.
6 milyon maaş tabii normal bir oyuncu için makul olmaz , bu adama Arabistan takımları felaket maaş talep etti o yüzden öyle dedim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Oğuz
100 milyon reddedip 6 milyon'a mı gelmiş ?😃

Yusufgs01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
100 milyon reddedip 6 milyon'a mı gelmiş ?😃
Adamın para değil de sevdiği yere geldiği gerçeğini niye anlamiyorsunuz ki karisi deli gibi para kazanıyor bu adamın paraya gitmeyecegini bilmek için ne yapması lazım. Transfer başarısı demiyorsunuz da hala birsey ariyorsunuz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Oğuz
Adamın para değil de sevdiği yere geldiği gerçeğini niye anlamiyorsunuz ki karisi deli gibi para kazanıyor bu adamın paraya gitmeyecegini bilmek için ne yapması lazım. Transfer başarısı demiyorsunuz da hala birsey ariyorsunuz
Ben Galatasarylıyım ama yıllardır futbolla ilgilenmiyorum, yine de çok saçma geliyor. Taraftar sevgisi falan iyi gelmiş olabilir ama iyi bir lig değil.

Transfer başarısı demiyorsunuz da hala birsey ariyorsunuz
6 milyona Icardiyi almak tabi transfer başarısı orası ayrı ama daha çok taraftar başarısı gibi.

Yusufgs01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
Ben Galatasarylıyım ama yıllardır futbolla ilgilenmiyorum, yine de çok saçma geliyor. Taraftar sevgisi falan iyi gelmiş olabilir ama iyi bir lig değil.

6 milyona Icardiyi almak tabi transfer başarısı orası ayrı ama daha çok taraftar başarısı gibi.
İyi bir lig olmadığını hem fikiriz lakin Türkiye iyi bir pazar icardi sorunlu bir adamdı ınter de yaşadıkları pariste yaşadıkları burada insanlar sahiplendi.

Tabikide her zaman diyorum Galatasaray taraftarı bu konularda çok iyi bak fenerin sevilla ya elenmesinin sebeplerinden birisi taraftardi. Oyunu soğuttular Fener baskidayken

donanimci98

80+ Bronze

Adam gittiği hiçbir yerde sevilmemiş. Taraftarla sorunlar yaşamış, milli takımdan kovulmuş. Geçen 25 milyon euroya araba aldı haberi vardı. Karısı bu adamdan daha zengin.İlk kez bir yere ait hissetmiş kalıyor. Arabistandan 3 yılda toplam 90m parayı reddetti. Kante 4 yılda 100 m e imzaladı. Araplarda para var ama yaşı genç daha 3-4 seneye yine gider.

Besim Tibuk

80+ Gold
1 futbolcuya bu kadar paralar vermek yerine anadolu da altyapı için sahalar açılabilir. Ama hep önceliğimiz transfer
Kaliteli futbol kaliteli oyuncularla oynanır hocam. Altyapıya önem vermeliyiz ama hem marka değeri hem de bitiricilik yönünde sorun yaşamamak için böyle transferler şart. Avrupa'da başarı elde etmek zorundayız ki Türk Ligi ölmesin.

Kaldı ki altyapı konusunda geçen sezondan itibaren çalışmalar yapılmaya başlamıştı Özbek yönetimi.

Galatasaray'ın borçları yıllar önce TL'ye çevrildi ve enflasyon falan derken borç öldü bitti. Şampiyonlar Ligi'nde para saçılıyor bu paralar borç ödeme konusunda elimizi rahatlatacak.

Son düzenleme:
Top Bottom