Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Galatasaray ve altyapı yıllar önce bitti. Diğer takımlarda da zor. Taraftar için tek önemli olan şampiyonluk. Açıkçası ben dediğin gibi olay olmasını istiyorum ama işte bunu sen ve ben istiyoruz. Daha en kötü 50 milyonluk taraftar kitlesinin anca %10u filan ister. Gerisinin tek derdi Türkiyede şampiyonluk.Evet bende borçlardan bahsediyorum. Bence önce borçlar ödenmeli. 1 futbolcuya bu kadar paralar vermek yerine anadolu da altyapı için sahalar açılabilir. Ama hep önceliğimiz transfer. Hatta bir ara devletin yaptığı stadların çimlerinin bakımsızlıktan kötülüğü haber olmuştu. Takımlar stadları devletten devralınca transfer yapmaktan çimlere bile bakmıyormuş. Bizim hedefimiz belçika veya hollanda gibi futbolcu fabrikası olmak olmalı. Yani arsa satıp oyuncu almak ya da başkanın kendi parasını koyup oyuncu alması ne kadar doğru? Ben ankaralıyım küçükken hatırlarım gençler altyapısı çok meşhurdu. Her mahalledeki genç çocuklar orada seçmelere giderdi. Ordan büyük kulüplere oyuncu giderdi. Hatta arda bile bilmeyen vardır gençler alyapısından. Ankara bir futbolcu gelişim merkeziydi ama son yıllarda nedense hiç duymuyorum artık. Evet hepimiz arda için gururlandık ama keşke her yıl gururlansak.
Kulüpler zararlarını açıkladı! Dört büyük kulübün toplam borcu 22 milyar lirayı aştı - Trabzonspor Haberleri
Futbol kulüpleri dönemsel olarak açıkladıkları bilançoları KAP'ta duyurdu. Türk futbolunun lokomotifleri olarak nitelenen Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor borç batağından kurtulamıyor. İşte kulüplerin borçları...www.haberturk.com
Alıntıyı görüntüle