ErayDonanımArşiv
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Mokoko oldunuz şimdiden hayırlı olsunbir tık ayvayı yemiş olabiliriz ama xd
Mokoko oldunuz şimdiden hayırlı olsunbir tık ayvayı yemiş olabiliriz ama xd
bende var en azından anlayabiliyorum sen de ne var it.Ya sen olsan olsan camiavlusuna halı olursun amip beyinli beyefendi KANZİ GESE KOLLANIYOR
Wifi şifresinden 6 yediniz kral konferansda hahsgagahasen apta* derken iyi köpek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rezil bir takımsınız kollanmayınca avrupada neler olduğunu gördük. 68 milyonluk young boysa elendiniz.
oldı ozaman susup otursunmu adam aglamayana mama yok mısalı lıgde donmeyen dumen masada oynanmayan oyun yokArkadaşlar amip beyinli misiniz hâlâ yok federasyon yok hakem yok masa yine bizim camia ağlayacak federasyondan görürsünüz GS bjk kapışacak 50 milyonluk morinyomuz GS kart görmüyo diyip aşşalık aşşalık açıklamalar yapacak biraz objektif olalım önce Göztepe sonra Gökhan bahçe hakkımızla kazandığımız az maç var
Sen. Bilmem nerden 50 milyona geliyorsan COSE MORİNYOYSAN GS kart görmüyo bu ligde demeyeceksin icardi itnesinin ağzına laf vermeyeceksin
İçten içten içe o kadar kıskanıyorsun ki kardeşim GS yiattığım videoları yorumlamaya bile yemiyor onun bunun kucağında gezin siz hadi yanak sevdirmeye haydee
siz sparta dan 4 yediniz köyferans dediniz dakikasında elendiniz.Wifi şifresinden 6 yediniz kral konferansda hahsgagaha
hadi oradan at arabası nasıl kollandığınızın video su o sizin gibi kurt kuruları anca konuşur yorumlasana lan hadi?İçten içten içe o kadar kıskanıyorsun ki kardeşim GS yi
Bilader olduğuu zaman tabii ki susmasın susan ne olsun. Benim abimde aynı federasyon diyordu değişecek biteceksiniz değişti abi dedim tamam bak değişti şimdi gene diyor federasyon sizden diye ben bu taraftarı anlamıyorumoldı ozaman susup otursunmu adam aglamayana mama yok mısalı lıgde donmeyen dumen masada oynanmayan oyun yok
Ali Koç tan bır cacık olamz herzaman soyluyorum Fenerı asagı cekmekten basak bırsey yapamaz bu adam Azız Yıldırım gıdın Joseyı alın adam bosta demese cıkıp aday olmasa bunların onuda alacagı yoktu
YANAK SEVDİRMEYE HADİİİİBilader olduğuu zaman tabii ki susmasın susan ne olsun. Benim abimde aynı federasyon diyordu değişecek biteceksiniz değişti abi dedim tamam bak değişti şimdi gene diyor federasyon sizden diye ben bu taraftarı anlamıyorum
Seninkileri napcaz göztepeyi doğradılar la hakemler, Rize kalecisini de almışsınız zaten e ne farkı kaldı dürüst fb li arkadaş 1 tane attığınız Adana'ya 5 attık siz gerçekten GS ile kafayı bozmuşssunuz sorun tam olarak busiz sparta dan 4 yediniz köyferans dediniz dakikasında elendiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hadi oradan at arabası nasıl kollandığınızın video su o sizin gibi kurt kuruları anca konuşur yorumlasana lan hadi?
az once ustekı yazıları okudum cok bısey anlamıcam zaten anlatsamda anlamak ıstemıcen ıcın tamam dıyıp gecıyorum gozunuze perde ınmıs herseyın haram sampıyonluk oldugunu zanneden bır kıtlesınızBilader olduğuu zaman tabii ki susmasın susan ne olsun. Benim abimde aynı federasyon diyordu değişecek biteceksiniz değişti abi dedim tamam bak değişti şimdi gene diyor federasyon sizden diye ben bu taraftarı anlamıyorum
Biraz kendinize odaklansanız bizi salıp işiniz gücünüz rast gidecek bakacaz geçen sene biz Manchesteri yendik görcez sizi inşallah kazanırsınızSeninkileri napcaz göztepeyi doğradılar la hakemler, Rize kalecisini de almışsınız zaten e ne farkı kaldı dürüst fb li arkadaş 1 tane attığınız Adana'ya 5 attık siz gerçekten GS ile kafayı bozmuşssunuz sorun tam olarak bu