Neler Yeni

Rehber Galax Ekran Kartları Hakkında Rehber :)

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
GALAX 1650 Super kullanıyorum, memnunum.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bunun cigulibytelısı da var mı :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Maalesef günde 2-3 kişi etiketliyor sabitlensin diye, hepsi sabitlense düz konular görünmezdi :)

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Up up up

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Selam dostlarım! Bu sefer Galax ekran kartları hakkında rehber (tarzı) bir şey yapayım dedim. Hem Galax kartlara karşı olan önyargı yıkılmış hemde Galax markası hakkında bilgi sahibi olmuş olursunuz.

Öncelikle GALAX markasının resmi internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Galax Markasının Kuruluşu ve Hikayesi
Galax markası çok köklü ve kaliteli bir markadır. 1994 yılında "Galaxytech - Galaxytechnology" denilen isimle ortaya çıkmıştır. Ve sadece Nvidia ekran kartları üretmektedir. GTX 9xx serisinden sonra "GALAX" adı ile ürünlerini sunmaya başlamıştır. 2000 yılından beri çok sayıda eleştirmenlerce beğenilen ürün serisi olan "Hall of Fame" serisinini piyasaya sürmüşlerdir. Bu serinin amacı 3DMark Onur Listesi`ne girebilecek harika ekran kartları üretmektir. Galax markasının Türkiye distürbitörü "Akortek Bilişim" `dir.

Galax Markasının Ürünleri

1-Hall of Fame (HoF) Serisi
Galax markasının en üst seviye ürün serisidir. Genel olarak "Beyaz ve Üç Fanlı" bir tasarım kullanır. Ancak siyah kartlarıda vardır. Soğutma olarak mükemmel serilerdir. Tasarım olarak göz alıcı bir tasarıma sahiptirler. Birçok Overclock rekoru kırmış kartlardır bu kartlar "Hall of Fame" onur listesi demektir. Zaten bu kartların amacı 3DMark Onur Listesine girebilecek kadar O.C potansiyeli yüksek kartlar üretmektir. Bu modeller Gaming X ROG Strix gibi modelleri tokat manyağı yapmaktadır :)

HoF serisi sayfası --> Burada!

Alıntıyı görüntüle

2-Work The Frames (WTF) Serisi
Galax markasının üst seviye serilerinden birisidir. Soğutma olarak üst seviye tasarım olarak alışılmadık ama çok hoş bir tasarımı vardır. Alışılmadık derken arka plakasında Galaksi şeklinde mistik RGB aydınlatmalar bulunmasından söz ediyorum. Şimdilik sadece RTX 2070 Super ve RTX 2080 Super modelleri bulunmaktadır. Gaming X ve ROG ile yarışacak cinsten kartlardır.

WTF serisi sayfası --> Burada!

Alıntıyı görüntüle

3-Serious Gaming (SG) Serisi
Aynı şekilde kaliteli modellerden birisidir. 3 Fan kullanır. RTX 2000 serisi Serious Gaming tasarımları gerçekten kötü. Ama RTX 3000 serisi tasarımları çok efsane. Soğutma olarak üst seviye modeller. Beyaz-Siyah-Pembe renk seçenkleri vardır.

SG Serisi sayfası --> Burada!

Serious Gaming RTX 3000 serisi Trailer --> Burada!

Alıntıyı görüntüle

4-Extreme Gamer (EXG) Serisi
Hem 2000 serisi hem 3000 serisi tasarımlarını beğendiğim soğutma olarak üst seviyede Beyaz-Siyah-Pembe gibi renk seçenekleri olan modellerdir. Extreme Gamer Serisi olarakta geçer. 3 Fan Kullanır.

EX Gamer Serisi sayfası --> Burada!

Alıntıyı görüntüle

5-Extreme (EX) Serisi
EXG serisinin 2 Fan kullanan versiyonudur. Soğutma olarak orta seviyedir. Ventus model katilidir.

EX Serisi sayfası --> Burada!

Alıntıyı görüntüle

Evet arkadaşlar Galax markasının ana ürün serileri bunlar. Bunun yanında EXOC - Elite - Prodigy - LP - Referans Model - Passive - Mini - EX Plus - HoF Liquid gibi versiyonlarla kartlarda üretmiştir. Ancak fazla gerek olmadığı için bahsetmedim. Ana serileri ve en iyi serileri bunlar (EXOC seriside gayet iyi).

Galax ürünleri satın almak isterseniz Galax`ın kendi sistesine yada Teknobiyotik`e bakınız.

Rehberim burada bitiyor. Kısaca "GALAX" markası uygun fiyatları ve çok kaliteli ürünleri ile harika bir marka. Bana göre MSI Asus gibi markaları tokat manyağı yapıyor. :) Sizce?

DİPNOT: Galax KFA2 olarakta bilinir adında KFA2 geçen modeller Galax`ın kaliteli serilerindendir.

@$ilent adlı arkadaşta yapmıştı ama ben daha kapsamlı olsun istedim. :)

"What`s Your Game?"

...
Ön yargım yıkılmadı hala turbox 750 ti der susarım

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Buarada HOF serisinin sıvı soğutma versiyonunu beğeniyorum. Ama ROG Matrix, Msi seahawk ve gigabyte waterforce adamdır.

Top Bottom