Ariseks
80+ Gold
Dün @rdeMStakeN sistem önerisi verdiğinde görmüştüm@rdeMStakeN demişti herhalde adamlar başka yerden patriot almasın diye kendilerine eklemiş
Dün @rdeMStakeN sistem önerisi verdiğinde görmüştüm@rdeMStakeN demişti herhalde adamlar başka yerden patriot almasın diye kendilerine eklemiş
Süper olmuşEvet, artık farklı sitelerden önermek zorunda kalmadan siteden direkt olarak stok şekilde, ya da alıcının bütçesine göre öneri yapabileceğiz. Düşünceleriniz neler?
Örnek;
Alıntıyı görüntüle
Ben de bu gün gördüm, demin hatta. Gördüğüm gibi konu açtım. 5500TL'ye birisi sistem arıyordu. Buldum attım. Aslında elim akakçe'ye gitmedi değil. Sonradan sistemde Patriot olduğu aklıma geldi.Dün @rdeMStakeN sistem önerisi verdiğinde görmüştüm
bişey söyliyim mi.... ben ztn bunu 3 gündür biliyodum KFKFKFK sistem hayali kurmaktanEvet, artık farklı sitelerden önermek zorunda kalmadan siteden direkt olarak stok şekilde, ya da alıcının bütçesine göre öneri yapabileceğiz. Düşünceleriniz neler?
Örnek;
Alıntıyı görüntüle
Ordun savaşa girmeye hazırYalnız şimdi de şöyle bir sorun var belki bazıları çok takmaz
kafayaAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle