K Krylo_27 80+ Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 479 Reaksiyon skoru 172 10 Ekim 2023 #1 Selam arkadaşlar. Game Pass aboneliği alıcam ama sürekli uyarı veriyor. Bazı Windows hizmetlerini kapattıydım. Onlardan olabilir mi? Eğer öyleyse hangi hizmet? Veya başka neden?
Selam arkadaşlar. Game Pass aboneliği alıcam ama sürekli uyarı veriyor. Bazı Windows hizmetlerini kapattıydım. Onlardan olabilir mi? Eğer öyleyse hangi hizmet? Veya başka neden?
ShiniYasui 80+ Bronze Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 834 Reaksiyon skoru 352 10 Ekim 2023 #2 Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Minecraft ve Forza Horizon 5'in de aralarında bulunduğu yüzlerce farklı bilgisayar oyunu oyna. www.xbox.com Şurdan al, direk internetten almayı dene. Burada da olmuyorsa bilmiyorum.
Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Minecraft ve Forza Horizon 5'in de aralarında bulunduğu yüzlerce farklı bilgisayar oyunu oyna. www.xbox.com Şurdan al, direk internetten almayı dene. Burada da olmuyorsa bilmiyorum.