SadeceSeyf
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnan benimde yok ama alıyorum hala alışveriş hastalığı. Şu komple aydınlatmalı gelirse hepsinin parasını çıkartır zatenBende 1k yı unutucak bütçe yok![]()
İnan benimde yok ama alıyorum hala alışveriş hastalığı. Şu komple aydınlatmalı gelirse hepsinin parasını çıkartır zatenBende 1k yı unutucak bütçe yok![]()
Yedek yoksa alınabilir. Bende her ürünün yedeği mevcut (işlemci -anakart -ekran kartı dışında)İhtiyacım yok yine de alınmalı mı?
3060 3060 ti 3080 3090 ne ararsan var sdfsdfYedek yoksa alınabilir. Bende her ürünün yedeği mevcut (işlemci -anakart -ekran kartı dışında)![]()
Dükkan mı işletiyorsun3060 3060 ti 3080 3090 ne ararsan var sdfsdf
açıkcası diğerlerinin fiyatları dipte olduğu için ondan almadım sanırım fakat en yakın fiyat 670 tl Çevrenize kargosuz karli fiyata satabilirsiniz ama riskli. Kargo fiyatları artık çok yüksek339 liralık olan al sat yapılır mı ona göre 3 tane alıcam
Bilgisayar ile ilgili şeyleri çok seviyorum. Merak ediyorum denemek istiyorum sürekli. Keşke youtuber olsamDükkan mı işletiyorsunhayırlı olsun 1070 -3060ti bmvar yetiyor bana.