Neler Yeni

Öneri Gamepower FUJİN 7.1 alıcaklar için!

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
Arkadaşlar an itibari ile kargom geldi inanılmaz iyi bir ses deneyimi ve muazzam mikrofonu var, mikrofon beni benden aldı gerçekten henüz yarım saatlik bir deneyimim var, dip ses vs yoktu. Aksi durumda yazımı güncelliycem aklınızda soru kalmaması için yazdım bu yazıyı, yorumlarınızı bekliyorum.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,737
İsim
Yavuz
Bende yorumlara güvenerek aldım bakalım gelmesini bekliyorum. Kaça aldınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
knk ilk aldığında her şey güzel gelir biraz kullan uzun kullanım deneyimi adı altında + ' sı - ' si nedir açıklarsın alacaklarda faydalanır

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Hayırlı olsun, uzun kullanımıda merak ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk ilk aldığında her şey güzel gelir biraz kullan uzun kullanım deneyimi adı altında + ' sı - ' si nedir açıklarsın alacaklarda faydalanır
Nedensiz bir şekilde abartıldığını düşünüyorum, niye bilmiyorum ama Gamepower'a güveniyorum şu aşamada bakalım nolucak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

banada 600 e geldı dun aldım bugun dagıtımda
Dün zaten +50 Stok eklendi bu fiyata, üç saate bitti, sanırım aynı anda aldık benimki geldi, mikrofununu test etmeyi unutma ben bayıldım baya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
2 yıldır Allahın her günü medusa rainbow kullanıyorum, pedlerindeki derinin aşınması dışında hiçbir sorunu yok taş gibi

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Arkadaşlar an itibari ile kargom geldi inanılmaz iyi bir ses deneyimi ve muazzam mikrofonu var, mikrofon beni benden aldı gerçekten henüz yarım saatlik bir deneyimim var, dip ses vs yoktu. Aksi durumda yazımı güncelliycem aklınızda soru kalmaması için yazdım bu yazıyı, yorumlarınızı bekliyorum.
Kulağı tam kaplıyormu full içine alıyormu

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Gamepower kizaru daha iyi deyil mi arkadaşa da onu alcaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
Kulağı tam kaplıyormu full içine alıyormu
Evet içine alıyor, fakat malzeme kalitesi giriş seviye gibi geliyor. Bakalım uzun vadede beni şaşırtıcak mı bilmiyorum. Şuan da iyi bir performansa sahip, henüz oyunlarda denemedim, yazılarımı güncellerim.

Gamepower kizaru daha iyi deyil mi arkadaşa da onu alcaz
Oda çok iyi diyorlar bildiğim kadarıyla. Ama sana tek diyeceğim, onun yerine harika bir malzeme kalitesi olan Jin 7.1'e bakın derim, 1 yıl kullandım.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Evet içine alıyor, fakat malzeme kalitesi giriş seviye gibi geliyor. Bakalım uzun vadede beni şaşırtıcak mı bilmiyorum. Şuan da iyi bir performansa sahip, henüz oyunlarda denemedim, yazılarımı güncellerim.

Oda çok iyi diyorlar bildiğim kadarıyla. Ama sana tek diyeceğim, onun yerine harika bir malzeme kalitesi olan Jin 7.1'e bakın derim, 1 yıl kullandım.
Hocam ben 40 TL'ye aldığım Rampage snr1 kullandım 4 sene kizarunun ses kalitesi mükemmel birde titreşim modu var.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
Top Bottom