Öneri Gamepower FUJİN 7.1 alıcaklar için!

Reaksiyon skoru
50
Arkadaşlar an itibari ile kargom geldi inanılmaz iyi bir ses deneyimi ve muazzam mikrofonu var, mikrofon beni benden aldı gerçekten henüz yarım saatlik bir deneyimim var, dip ses vs yoktu. Aksi durumda yazımı güncelliycem aklınızda soru kalmaması için yazdım bu yazıyı, yorumlarınızı bekliyorum.

Bende yorumlara güvenerek aldım bakalım gelmesini bekliyorum. Kaça aldınız?

knk ilk aldığında her şey güzel gelir biraz kullan uzun kullanım deneyimi adı altında + ' sı - ' si nedir açıklarsın alacaklarda faydalanır

Hayırlı olsun, uzun kullanımıda merak ediyorum.

knk ilk aldığında her şey güzel gelir biraz kullan uzun kullanım deneyimi adı altında + ' sı - ' si nedir açıklarsın alacaklarda faydalanır
Nedensiz bir şekilde abartıldığını düşünüyorum, niye bilmiyorum ama Gamepower'a güveniyorum şu aşamada bakalım nolucak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banada 600 e geldı dun aldım bugun dagıtımda
Dün zaten +50 Stok eklendi bu fiyata, üç saate bitti, sanırım aynı anda aldık benimki geldi, mikrofununu test etmeyi unutma ben bayıldım baya.

2 yıldır Allahın her günü medusa rainbow kullanıyorum, pedlerindeki derinin aşınması dışında hiçbir sorunu yok taş gibi

Arkadaşlar an itibari ile kargom geldi inanılmaz iyi bir ses deneyimi ve muazzam mikrofonu var, mikrofon beni benden aldı gerçekten henüz yarım saatlik bir deneyimim var, dip ses vs yoktu. Aksi durumda yazımı güncelliycem aklınızda soru kalmaması için yazdım bu yazıyı, yorumlarınızı bekliyorum.
Kulağı tam kaplıyormu full içine alıyormu

Gamepower kizaru daha iyi deyil mi arkadaşa da onu alcaz

Kulağı tam kaplıyormu full içine alıyormu
Evet içine alıyor, fakat malzeme kalitesi giriş seviye gibi geliyor. Bakalım uzun vadede beni şaşırtıcak mı bilmiyorum. Şuan da iyi bir performansa sahip, henüz oyunlarda denemedim, yazılarımı güncellerim.

Gamepower kizaru daha iyi deyil mi arkadaşa da onu alcaz
Oda çok iyi diyorlar bildiğim kadarıyla. Ama sana tek diyeceğim, onun yerine harika bir malzeme kalitesi olan Jin 7.1'e bakın derim, 1 yıl kullandım.

Evet içine alıyor, fakat malzeme kalitesi giriş seviye gibi geliyor. Bakalım uzun vadede beni şaşırtıcak mı bilmiyorum. Şuan da iyi bir performansa sahip, henüz oyunlarda denemedim, yazılarımı güncellerim.

Oda çok iyi diyorlar bildiğim kadarıyla. Ama sana tek diyeceğim, onun yerine harika bir malzeme kalitesi olan Jin 7.1'e bakın derim, 1 yıl kullandım.
Hocam ben 40 TL'ye aldığım Rampage snr1 kullandım 4 sene kizarunun ses kalitesi mükemmel birde titreşim modu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,592
Üyeler
185,130
Son üye
mamiaga03
Geri