Gamepower Psu Patlar mı ?

!Yardım Lazım!,

Bir tuttuğumu nereden biliyorsunuz? Aslı, astarı olmayan analiz veya tahminler ile bir yere varamazsınız. Konu tartışmaya açık değildir.

İyi günler.

!Yardım Lazım!,

Bir tuttuğumu nereden biliyorsunuz? Aslı, astarı olmayan analiz veya tahminler ile bir yere varamazsınız. Konu tartışmaya açık değildir.

İyi günler.
Nereden mi biliyorum, ama @Treyarch bey b-bunu siz söylediniz: “Patlayan Corsair güç kaynakları'da gördük, o zaman Corsair'dan da uzak duralım? Ne dersin?”
Bunu bir yerimden uydurmadım. Aynı kefeye koymayın :) ve kaçmayın tartışmaktan, tartışmak iyidir.

GP patlar diye bir şey yok, sadece diğer PSU'lara göre daha kalitesiz. -ki yeni nesil GP ve RMP (RAMPAGE) ürünleri eskisi kadar kötü değil. Patlama oranı çok çok düşük. Patlasa bile sistem parçalarına zarar vermiyor çoğunlukla en azından.

Tamamda her hangi bir kıyaslama yapmamış ki sadece belirtmiş.
Patlayan Corsair güç kaynakları'da gördük, o zaman Corsair'dan da uzak duralım? Ne dersin? Bu cümlede iki PSU’nun aynı kefede değerlendirilmediğini söylemek için türkçe A1 seviyesinde bilgiye sahip olmak lazım diye düşünüyorum. Ayrıca bana neden muhalefet olmaya çalışıyorsun ki haklı olduğum belli bence...
GP patlar diye bir şey yok, sadece diğer PSU'lara göre daha kalitesiz. -ki yeni nesil GP ve RMP (RAMPAGE) ürünleri eskisi kadar kötü değil. Patlama oranı çok çok düşük. Patlasa bile sistem parçalarına zarar vermiyor çoğunlukla en azından.
@Kesteko seni profilimde etiketledim bana Valorantta egolu diyordun ya... onun için. Bir ara göz at

Nereden mi biliyorum, ama @Treyarch bey b-bunu siz söylediniz: “Patlayan Corsair güç kaynakları'da gördük, o zaman Corsair'dan da uzak duralım? Ne dersin?”
Bunu bir yerimden uydurmadım. Aynı kefeye koymayın :) ve kaçmayın tartışmaktan, tartışmak iyidir.
Seninle tartışmaktan kaçıyor, neden biliyor musun? Çünkü sen onun hiçbir dediğini anlamıyorsun. Hep kendi bildiğini doğru sanıyorsun, hiç "Öyle mi, özür dilerim" demiyorsun. Tartışmak iyidir fakat seninle değil, laftan anlayan kişiler ile.

!Yardım Lazım!,

Size şunu demeye çalışıyorum, bir kişinin elinde ki güç kaynağı patladı diye herkesin güç kaynağı patlamaz. Aklınızca beni Gamepower'cı diye damgalamaya çalışmayınız. Güç kaynakları tarihi boyunca patlamalara şahit olmuştur, Corsair gibi sağlam markaların'da güç kaynakları patlamıştır. Fakat bu o marka'nın güç kaynağını alınmaz yapmaz. Gamepower güç kaynaklarını savunmuyorum, aksine ''Gamepower, Eşek James, Frisby, Powerboost'' Gibi markalar benim en nefret ettiğim markalardır. Bu markalar'dan nefret ettiğimi forumda daha önce de belirtmiştim.

Daha konu altına gelen mesajlara cevap vermeyeceğim, tekrardan iyi günler.

Çoğu yerde Gamepower Psu önerilmediğini gördüm yani öneren sayısı çok az 1-2 aydır kullanıyorum elektrikler filanda gitti her hangi bir sıkıntısını görmedim konu başlığından da gördüğünüz üzere bu ihtimal yüksek midir ? (Kullandığım model Gp-550)
bugün bir şey olmazssa yarın illa olur
tavsiyem o psu dan kurtulun daha iyi birşeyler almayı deneyin

!Yardım Lazım!,

Size şunu demeye çalışıyorum, bir kişinin elinde ki güç kaynağı patladı diye herkesin güç kaynağı patlamaz. Aklınızca beni Gamepower'cı diye damgalamaya çalışmayınız. Güç kaynakları tarihi boyunca patlamalara şahit olmuştur, Corsair gibi sağlam markaların'da güç kaynakları patlamıştır. Fakat bu o marka'nın güç kaynağını alınmaz yapmaz. Gamepower güç kaynaklarını savunmuyorum, aksine ''Gamepower, Eşek James, Frisby, Powerboost'' Gibi markalar benim en nefret ettiğim markalardır. Bu markalar'dan nefret ettiğimi forumda daha önce de belirtmiştim.

Daha konu altına gelen mesajlara cevap vermeyeceğim, tekrardan iyi günler.
Bence cevap verebilirsin bu konuda katılıyorum sana sadece şu söylediğin sence de yanlış bir cümle değil mi? Anlatmak istediğini anlatamayacağın bir cümle. “Patlayan Corsair güç kaynakları'da gördük, o zaman Corsair'dan da uzak duralım? Ne dersin?” Bence sen de haksız olmadığımı düşünüyorsundur. Yoksa tabii ki problemsiz olabilir vs ama Corsair vs. gibi markalarla kıyaslamak da yanlış.

Yeni nesil GP derken nasıl yani yeni nesili varmı ki sanırım rampagin vardı fakat gamepowerın yoktu diye biliyorum.

Haklılığınız veya haksızlığınız ile âlâkalı bir şey düşünmemekteyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,016
Üyeler
195,501
Son üye
Reco_.
Geri