Neler Yeni

Gamepower sorusu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
Birkaç yerde gamepower markasının sadece logo bastığını ve üretim yapmadığını söyleyen insanlar gördüm. Ben hiç öyle düşünmüyorum. Bence özgün tasarımlı ucuz maliyetli kısaca F/P ürünler üreten bir marka. Sorum şu olacak gamepower saber rgb klavyede olduğu gibi altı rgb ışıklandırmalı olan bir klavye daha önce gördünüz mü ? Öyle bir model üreten marka varsa yazın.Çünkü ben saber almayı düşünüyorum çoğu insan gamepowera kopyalıyor falan demiş varsa saber modelinin orjinali onu alayım hiç olmasa

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
Birkaç yerde gamepower markasının sadece logo bastığını ve üretim yapmadığını söyleyen insanlar gördüm. Ben hiç öyle düşünmüyorum. Bence özgün tasarımlı ucuz maliyetli kısaca F/P ürünler üreten bir marka. Sorum şu olacak gamepower saber rgb klavyede olduğu gibi altı rgb ışıklandırmalı olan bir klavye daha önce gördünüz mü ? Öyle bir model üreten marka varsa yazın.Çünkü ben saber almayı düşünüyorum çoğu insan gamepowera kopyalıyor falan demiş varsa saber modelinin orjinali onu alayım hiç olmasa
Bence de gamepower çok kaliteli ürünler sunuyo tabi fiyatına göre

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
gamepower benim bildiğim büyük firmalarla anlaşıp parçaları birleştirip ismini koyup satıyor F/p ürünleridir büyük firmalarda yapıyor bunu mesela corsair psu konusunda iyi marka ama kendi üretmiyor

Emirhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan Ağaoğlu
Gamepower'ın logo bastığı doğrudur çünkü diğer markalar James Donkey,Rampage gibi markalarında Gamepower ile aynı model ürünleri vardır ancak herkesin durumu yüksek fiyatlı ekipman almaya yetmiyor.Bazı insanların bütçesi 100tlliğe yeterken bazılarınınki 1000e yeter.Gamepower gibi markalar düşük fiyatta f/p ürünler yapıyorlar.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Gamepower, James Donkey, Rampage, Everest hepsi çinden aldığı ürünlerin üzerine kendi damgasını vurup satan markalardır. Ama tabii ki bu kötü markalar olduğu anlamına gelmez. Klavyem Gamepower Saber Mousem GamePower Icarus Kulaklığım James Donkey 712 ve memnunum açıkçası. Bu bütçe ile gerçekten alınabilecek f/p ürünler çıkartmayı başarıyorlar. Soruna gelirsek Saber tarzı klavye Türkiye2de başka yok. Yurtdışında aynısı farklı markalardan satılıyor ama. Sana bu mesajı yazdığım GamePower Saber'i de şiddetle tavsiye ediyorum.

Toroslu

80+ Bronze
İyi iş yapıyorlar tabi üretim kalitesi de bir yere kadar. Kaliteli diyorlar diye alıp Ducky, SteelSeries veya Logitech kalitesi beklemeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower, James Donkey, Rampage, Everest hepsi çinden aldığı ürünlerin üzerine kendi damgasını vurup satan markalardır. Ama tabii ki bu kötü markalar olduğu anlamına gelmez. Klavyem Gamepower Saber Mousem GamePower Icarus Kulaklığım James Donkey 712 ve memnunum açıkçası. Bu bütçe ile gerçekten alınabilecek f/p ürünler çıkartmayı başarıyorlar. Soruna gelirsek Saber tarzı klavye Türkiye2de başka yok. Yurtdışında aynısı farklı markalardan satılıyor ama. Sana bu mesajı yazdığım GamePower Saber'i de şiddetle tavsiye ediyorum.
Öncelikle cevabın için teşekkürler..saber tarzı olan klavyenin linkini veya ismini atarmısın ? Birde rampage falan bir şey demem ama gamepowerin logo bastığına dair kanıt niteliğinde bir bilgi varmı elinizde ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Öncelikle cevabın için teşekkürler..saber tarzı olan klavyenin linkini veya ismini atarmısın ? Birde rampage falan bir şey demem ama gamepowerin logo bastığına dair kanıt niteliğinde bir bilgi varmı elinizde ?
Hocam bütün ürünleri aynı bu firmaların. Örnek vermek gerekirse GamePower Warlord ile JamesDonkey 712'yi karşılaştırmayı deneyebilirsin. Yalnızca logoları farklı. Ayrıca bunu markalar dahi kabul ederken sizlerin kabul etmeyip ısrar etmeniz gerçekten tarjikomik.
Buyur bu da saber tarzı klavyelerden yalnızca biri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
Hocam bütün ürünleri aynı bu firmaların. Örnek vermek gerekirse GamePower Warlord ile JamesDonkey 712'yi karşılaştırmayı deneyebilirsin. Yalnızca logoları farklı. Ayrıca bunu markalar dahi kabul ederken sizlerin kabul etmeyip ısrar etmeniz gerçekten tarjikomik.
Buyur bu da saber tarzı klavyelerden yalnızca biri.
Ben markanın sahibi değilim sadece müşteri olarak sordum kabullenmeme gibi bir durum yok ortada sadece çoğu insan elinde bir kaynak olmadan kötüleme yaparlar gamepower markası için yazılan kötü yorumlardan dolayı bu konuyu açtım sende de saber varmış ben isterse logo bassın isterse çalsın yinede saber almayı düşünüyorum çünkü hem türkçe hem outemu switch hemde rgb ve uygun fiyatlı daha ne olsun ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben markanın sahibi değilim sadece müşteri olarak sordum kabullenmeme gibi bir durum yok ortada sadece çoğu insan elinde bir kaynak olmadan kötüleme yaparlar gamepower markası için yazılan kötü yorumlardan dolayı bu konuyu açtım sende de saber varmış ben isterse logo bassın isterse çalsın yinede saber almayı düşünüyorum çünkü hem türkçe hem outemu switch hemde rgb ve uygun fiyatlı daha ne olsun ?
Alma diyen mi oldu. tabii ki al çok güzel klavye. Ve son derece memnunum. Ama bu markanın damga basıp sattığı gerçeğini değiştirmeyecek.

Toroslu

80+ Bronze
"Hem outemu switch" diyorsunuz ama ezbere. Piyasada yer alan en kaliteli "klon" switchler olduğunu bilmiyorsunuz. Ben switchlerimi şahsen Cherry, Rapoo ve Kaihua tarafından üretilen switchlerden kullanıyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom