Neler Yeni

Gamepower sorusu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
"Hem outemu switch" diyorsunuz ama ezbere. Piyasada yer alan en kaliteli "klon" switchler olduğunu bilmiyorsunuz. Ben switchlerimi şahsen Cherry, Rapoo ve Kaiuhua tarafından üretilen switchlerden kullanıyorum.
Ben en iyi switch outemu dur demedimki bu fiyat bandında piyasadaki en kaliteli klon dediğiniz switchleri hangi marka kullanıyor ? yada şöyle diyim 300 lira bandında çin markası olup ta senin dediğin switchleri kullanan marka varmı ? Ezbere diyorsun ezbere değil abdullah hacıgülde bu fiyat bandında en iyi switch outemu dur dedi videosunda ki o 1000 liralık klavye incelemiş biri

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben en iyi switch outemu dur demedimki bu fiyat bandında piyasadaki en kaliteli klon dediğiniz switchleri hangi marka kullanıyor ? yada şöyle diyim 300 lira bandında çin markası olup ta senin dediğin switchleri kullanan marka varmı ? Ezbere diyorsun ezbere değil abdullah hacıgülde bu fiyat bandında en iyi switch outemu dur dedi videosunda ki o 1000 liralık klavye incelemiş biri
Hayır yanlışın var. Outemu bizim çin malı olarak nitelendirdiğimiz, her tuşa basışında arkasında inceden bir yay sesi bırakan en dandik mekanik switch markalarındandır. Bu fiyat aralığında bu kadar oluyor evet ama switch leş gibi. Hayatında 1-2 kere mekanik klavye kullandıysan ne demek istediğimi anlarsın zaten.

Toroslu

80+ Bronze
Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama pahalı ürün inceleyince o kişi biliyor sayılmaz. Ayrıca outemu switchler neden ekonomikler sence, şirket yöneticileri ince ruhlu insanlar oldukları için mi? Kaliteli bir ürünü deneyimlemeden ürünün deneyimlediğiniz en kaliteli çakmasını en kalitelisi bilirsiniz, eğer tecrübe edenlere kulak asmazsanız. Fiyat aralığında da Rapoo ve Kaihua bulabilirsiniz ayrıca, kontrol ettiğim kadarı ile stoklarda kalmamış sadece.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Fiyatına göre performans.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Abdulkadir Memiş
Birkaç yerde gamepower markasının sadece logo bastığını ve üretim yapmadığını söyleyen insanlar gördüm. Ben hiç öyle düşünmüyorum. Bence özgün tasarımlı ucuz maliyetli kısaca F/P ürünler üreten bir marka. Sorum şu olacak gamepower saber rgb klavyede olduğu gibi altı rgb ışıklandırmalı olan bir klavye daha önce gördünüz mü ? Öyle bir model üreten marka varsa yazın.Çünkü ben saber almayı düşünüyorum çoğu insan gamepowera kopyalıyor falan demiş varsa saber modelinin orjinali onu alayım hiç olmasa
Gamepower yeni bir marka olduğu için güven az oluyor ayrıca her yerde olduğu gibi o malı bu malı deyip eziyorlar markayı gayet kaliteli ürünler veriyor üstelik fiyatı da ucuz böyle konularda kimseyi takmıyorum internette ki incelemelere bakıyorum Abdullah abinin güzel videoları var gamepower ürünleri ile ilgili.Ben mesela medusa kullanıyorum kulaklık olarak gayet memnunun hiç bir sıkıntı çıkarmadı klavye almak istiyorum şimdi oda gamepower calypso

Top Bottom