Yardım Gameraider mı Gamegaraj mı

Yeathe

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
65000
Selamlar başlıkta görüldüğü üzere iki laptop arasında kaldım donanımı da fiyatı da aynı. (gameraider idefixte aynı fiyat) taksit seçenekleri de benim kartlarım göre aynı. Hangisi daha mantıklı olur?

Ne edin yapın 5070 ti li laptop bakın. Bence 65-70 arasına düşecek gibi. İlkbahar yaz zamanı düşer bence.
Geçen yıllarda da dediğim oldu. Yılın ilk zamanları yüksek çıkıyor ürünler.
Gamegaraj ryzen 9 8945 HX rtx 5070 kullanıyorum. Çok memnunum.
Gamegaraj öneririm. Lakin arada fark çoksa, indirimli olanı alın.

Ne edin yapın 5070 ti li laptop bakın. Bence 65-70 arasına düşecek gibi. İlkbahar yaz zamanı düşer bence.
Geçen yıllarda da dediğim oldu. Yılın ilk zamanları yüksek çıkıyor ürünler.
Gamegaraj ryzen 9 8945 HX rtx 5070 kullanıyorum. Çok memnunum.
Hocam ram fiyatları fırlayacak zaten yaza doğru bi de üstüne normal zam gelirse napcaz 😅 5070ti ile devasa performans farkı var biliyorum ama fiyat farkı da çok.

Hocam ram fiyatları fırlayacak zaten yaza doğru bi de üstüne normal zam gelirse napcaz 😅 5070ti ile devasa performans farkı var biliyorum ama fiyat farkı da çok.
Sen de haklısın.
Parayı altında beklet. Ytd

Kanka o kadar param olduğunu düşünmen çok iyi niyetli 😁 taksit böldürcem. Ama ikisi arasında Bi yorum yapabilirsen sevinirim 💝
O zaman son sözüm game Garaj. Hem fiyat uygun he de taksit olayı var. Parçalar aynı zaten.

Selamlar başlıkta görüldüğü üzere iki laptop arasında kaldım donanımı da fiyatı da aynı. (gameraider idefixte aynı fiyat) taksit seçenekleri de benim kartlarım göre aynı. Hangisi daha mantıklı olur?

gamegaraj tabii ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,186
Üyeler
187,945
Son üye
oktaydgnn
Geri