Gamesir Nova Lite Bağlayamıyorum

Mtsn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
401
Bt ile iphone bağlayamıyorum home+B yaparak nasıl düzelticem

hocam aldınız sanırım kargonuzu h.o :) bende bekliyorum aynı ürünü şuan dağıtımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorununuzla ilgilide sanırım sürüm düşürmeniz gerekiyor konusuna denk gelmiştim ama bulamadım

hocam aldınız sanırım kargonuzu h.o :) bende bekliyorum aynı ürünü şuan dağıtımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorununuzla ilgilide sanırım sürüm düşürmeniz gerekiyor konusuna denk gelmiştim ama bulamadım
Evet aldım kargoyu teşekkür ederim
sürüm düşürme şeyini gördüm ama onlar hep yanlışlıkla yükseltenler. Zaten bağladım sonra ama bu seferde tuşlar algılanmıyor onu çözmeye çalışıyorum

Evet aldım kargoyu teşekkür ederim
sürüm düşürme şeyini gördüm ama onlar hep yanlışlıkla yükseltenler. Zaten bağladım sonra ama bu seferde tuşlar algılanmıyor onu çözmeye çalışıyorum
Ben Bluetooth ile bağlandım.Pcde oynayabiliyorum.Fakat telefonda Minecraft dışında joyistickler çalışmıyor kafayı yedim çözemedim

Ben Bluetooth ile bağlandım.Pcde oynayabiliyorum.Fakat telefonda Minecraft dışında joyistickler çalışmıyor kafayı yedim çözemedim
Ben mecbur güncellemek zorunda kaldım öyle bağlandı şuan pesi deneyeceğim çözecez bakalım

Ben telefona bağladım Bluetooth la GTA San Andreas oynadım uygulamayı indirdim kol bağlı olduğu halde bağlı değil gözüküyor çözümünü biliyor musunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,094
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri