GameSir'den yeni hall effectli f310 alternatifi:Tagenaria Lite

katipke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
441
İnstagramda gezinirken postlarına rastladım, zaten redditte haberlerini görmüştüm ama şu anda globale de satışı çıkmış ve kendi sitelerinde 20 dolar. Yeni kayıttan gelen indirim kodu veya internetteki indirim kodları ile beraber Türkiye'ye ücretsiz kargoyla çok ucuza gelebiliyor. Geçenlerde T7 modeli indirime girmişti, o modeli direkt sitelerinden sipariş ettim ve bu modelin de aynı şekilde sipariş edilebileceğini tahmin ederek hem kolun özelliklerini hem linkini hem de nasıl alınacağını bir yazıya dökmek istedim.
Özellikler
Öncelikle kol kablolu, kabloyla beraber pc, switch, ios ve android bağlantı seçenekleri bulunuyor. Kablosu sitede gördüğüm kadarıyla örgü değil ve yerinden çıkamıyor. Kablo uzunluğu yazmıyor.
Kol 1000 hz polling rate'e sahip yani gecikme süresi şu anda piyasadaki 1000hz olan kollarla yakın güzel gecikmesiz bir kola benziyor.
Hall effect sticklere ve stick etrafında anti friction ringlere sahip. Sticklerin plastiği kolun plastiğine sürterek aşınmıyor yani ve daha rahat kayıyor kenarlarda.
Triggerlar hall effect değil ama gene de analog
F310'a göre bir diğer artısı da titreşim motoru bulunması. Tutma yerlerine birer tane titreşim motoru bulunuyor.
Aynı zamanda 2 adet de arka butonu bulunuyor, bu tuşlara atama yapabiliyorsunuz.

Kolun nasıl alınabileceğini ise şu şekilde anlatayım.
Kendim T7 modelini alırken gamesir ile önceden konuşup yunexpress ile gönderim olup olmadığını sordum. Sonrasında bana gönderimin olduğuna dair mail attılar ve ben de siparişimi oluşturup destek mailine sipariş numaram ile beraber yunexpress ile göndermelerin istedim. Kargoya verirlen tc numaramı istediler ve süreç bu şekilde tamamlandı. Aynı zamanda internetten kupon kodu arttırıp daha da ucuza getirdim kolu bana total maliyeti 1000 TL olmuştu.
Kolun linki şu şekilde

20 dolara değmez asla.
%10luk indirim kuponuyla 18 dolara geliyor. O da 700 tl civarına denk geliyor. 1000 tl civarında adamakıllı bir kol olmadığından ötürü bence mantıklı. Ki yunexpress ile gönderildiğinde vergi de çıkmadığını hesaba katarsak f310 fiyatına çok daha iyi bir kol almış oluyoruz. Bu fiyata bu kollar hariç zaten sadece çakma ds4/x360 kolları bulunuyor.

%10luk indirim kuponuyla 18 dolara geliyor. O da 700 tl civarına denk geliyor. 1000 tl civarında adamakıllı bir kol olmadığından ötürü bence mantıklı. Ki yunexpress ile gönderildiğinde vergi de çıkmadığını hesaba katarsak f310 fiyatına çok daha iyi bir kol almış oluyoruz. Bu fiyata bu kollar hariç zaten sadece çakma ds4/x360 kolları bulunuyor.
hocam vergi çıkmıyor mu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bencede yine alınmaz kampanyalar cashbacklerle daha iyi alternatif bulunabilir.

hocam vergi çıkmıyor mu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bencede yine alınmaz kampanyalar cashbacklerle daha iyi alternatif bulunabilir.
Hocam sanırsam şu an iyzicoda %10 veya 25 indirim kampanyaları bitti. İlk indirim kampanyası var sadece 500 tl haricinde bilmiyorum. Eğer parolapara iyzico beraber yapılmazsa gene daha ucuza zor. Bunların yanında ps düzeninde kol da zaten zor bulunuyor o yüzden spesifik olarak f310 alternatifi yazdım. Evet bu arada yunexpress ile gelirse çıkmıyor vergi. 3 siparişim oldu 3'ü de vergisizdi

internetteki indirim kodları tüm gamesir ürünlerinde geçerli mi hocam nasıl elde edebiliriz?

internetteki indirim kodları tüm gamesir ürünlerinde geçerli mi hocam nasıl elde edebiliriz?
Honey10off indirim kodu ve kaydolunca verilen %8 tüm ürünlerde geçerli diye biliyorum.

Retro tasarımı için alınabilir. İyzico ve parolapara kullanmayanlar için 640tl ye BBW Gale Hall alınır. Onun dışında 1500tl altına gamepad yok neredeyse.

Retro tasarımı için alınabilir. İyzico ve parolapara kullanmayanlar için 640tl ye BBW Gale Hall alınır. Onun dışında 1500tl altına gamepad yok neredeyse.
İyzico ve parolapara devre dışı kaldığında zaten kalmıyor hiçbir kol neredeyse. Sadece f310 ve bu kol kalıyor malesef. Bir de gene gamesir sitesinden t7 belki ama haricinde yok cidden.
ikisi beraber kullanılabiliyor mu peki? Bir de Yunexpress ile göndermeleri için mail atmamız şart mı?
Beraber olmuyor. Kesinlikle Yun ile gelmesini isterseniz mail atmanız lazım, atmazsanız verdikleri gönderici sebepli vergi çıkabilir.

Geri