Neden AMD olmasınReis 1 haftadır sistem bekliyorum gelmiyor fp. Amd olmasın yeter 27 k bütçe var
Neden AMD olmasınReis 1 haftadır sistem bekliyorum gelmiyor fp. Amd olmasın yeter 27 k bütçe var
Ekran kartı olarak değil mi işlemci sandım ben de.Amd nin sorunları olduğu için
Uzak dur hocam.Amd ekran kartinin sorun çıkarmayacagini bilsem alirim. Önceden nvidia kullandığım için amd ekran kartından tedirginim
Uzak dur hocam.
Bu önyargı neden ? AMD nin özellikle 7000 serisinde herhangi bir sıkıntı yok. Bahsettiğiniz tedirginlik 6000 ve 7000 serisinde geçerli değil. Ayrıca bütçen zaten düşük, f/p olarak AMD daha iyi.Amd ekran kartinin sorun çıkarmayacagini bilsem alirim. Önceden nvidia kullandığım için amd ekran kartından tedirginim
Rx570 580 5500xt 6600 hepsini kullandım ve hepsinde sorun yaşadım. Belkide benim şanssızlığımdır.Bu önyargı neden ? AMD nin özellikle 7000 serisinde herhangi bir sıkıntı yok. Bahsettiğiniz tedirginlik 6000 ve 7000 serisinde geçerli değil. Ayrıca bütçen zaten düşük, f/p olarak AMD daha iyi.
Dediğim gibi özellikle 7000 serisinde herhangi bir sorun yok. Performansları rakibi olan NVIDIA kartlardan daha iyi ve fiyatları daha ucuz.Rx570 580 5500xt 6600 hepsini kullandım ve hepsinde sorun yaşadım. Belkide benim şanssızlığımdır.