Gaming gecesi hazır sistem yardım

razely

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
37000
bu sistemi alacağım indirime girecekmiş
özelleştirme olarak şunları yapacağım mantıklı mı veya başka bir öneriniz var mı ?
anakart colorful battle ax b650m-e pro v14
bellek patriot viper venom 16 gb 6000 mhz cl 30
ssd kioxia exceria plus g3 1tb
kasa cougar mx220
soğutucuyuda indirimde bütçemi aşmazsa değiştiricem değiştiremesemde 2 3 ay sonra alırım iyi bi kule tipi soğutucu bu şekilde iyi mi sistem? colorful anakart üzer mi birde ekran kartını powercolor reaper radeondan sapphireye 950 tl farkla yükseltmek mantıklı mı?

bu sistemin indirimi çok iyiydi fiyatına göre piyasada 33k ya düştü bulamazdın ancak çok hızlı bitti stok alamadım çok üzdü alabilmişsindir umarım

bu sistemin indirimi çok iyiydi fiyatına göre piyasada 33k ya düştü bulamazdın ancak çok hızlı bitti stok alamadım çok üzdü alabilmişsindir umarım
hocam bende bayadır bekliyodum özelleştirip 35.5k ya aldım hızlı olan kazanıyo açıkcası 5000 tl indirim düşmüştü kafamdaki tek soru anakartı colorful aldım umarım onla alakalı bi problem yaşamam bazıları biosta baya sorun yaşamış

bu sistemi alacağım indirime girecekmiş
özelleştirme olarak şunları yapacağım mantıklı mı veya başka bir öneriniz var mı ?
anakart colorful battle ax b650m-e pro v14
bellek patriot viper venom 16 gb 6000 mhz cl 30
ssd kioxia exceria plus g3 1tb
kasa cougar mx220
soğutucuyuda indirimde bütçemi aşmazsa değiştiricem değiştiremesemde 2 3 ay sonra alırım iyi bi kule tipi soğutucu bu şekilde iyi mi sistem? colorful anakart üzer mi birde ekran kartını powercolor reaper radeondan sapphireye 950 tl farkla yükseltmek mantıklı mı?
hangi gün indirime giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,754
Üyeler
184,211
Son üye
zydron
Geri