Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Sık

Keoniği yoksa F/P olarak alınabilir 2K ips 260hz 0.3ms vs çok iyi değerlerde cidden bu fiyata
Valla ben bile düşünüyorum şu monitörü şu anda almayı tek sorun benim için beyaz olması
Gerçi ekipmanlarımı falan da beyaz aldım siyahtan içim daraldığı için
Kasam simsiyah ama :D

bileşenler iyi aslında tek sorun indirim değil bindirim olması.
5-6 hafta peşpeşe 9800x3D satan incehesap nedense kaç haftadır bunu koymuyor. çok inat ettim her cuma bekledim ama sanırım amazondan 6 taksitle almak en şuurlu hareket olacak..

Sık

Keoniği yoksa F/P olarak alınabilir 2K ips 260hz 0.3ms vs çok iyi değerlerde cidden bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2TB Soğtucusuz almıştım soğutuculu göndermişler :D
:D
Bendeki de 2TB gel takaslayalım garantiden faydalanırım dfglkhjdglkjdhg

:D
Bendeki de 2TB gel takaslayalım garantiden faydalanırım dfglkhjdglkjdhg
Bdşsnxlwndlw garanti gidiyor mu emin değilim hocam da aktarması vs ayrı dert. Şaka bir yana soğutuculu gönderdiler diye sevinmem gereken yerde başıma dert oldu diyebilirim sanırım

Bdşsnxlwndlw garanti gidiyor mu emin değilim hocam da aktarması vs ayrı dert. Şaka bir yana soğutuculu gönderdiler diye sevinmem gereken yerde başıma dert oldu diyebilirim sanırım
Harbi ya aktarması dert hiç uğraşamam onunla :D
SSD değiştirmeyiver hocam ekran kartının altında kalmıyor mu senin anakartta slotu gözükmez zaten?

görsel var mı? belki kapatmanın başka yolu vardır sökmeden
Şehir dışındayım hocam anakartı da daha hiç göremedim bakacağım sökmeden takmamın bir yolu varsa öyle yapacağım

Arctis nova 5 wireless alınır mı ?

Harbi ya aktarması dert hiç uğraşamam onunla :D
SSD değiştirmeyiver hocam ekran kartının altında kalmıyor mu senin anakartta slotu gözükmez zaten?
Anakartın komple büyük soğtucusu ile slotlar gizli ama soğtucu varken de ssd yi oraya takamicam ya da o kapağı kapatamicam anakart çıplak duracak gibi şuan

Anakartın komple büyük soğtucusu ile slotlar gizli ama soğtucu varken de ssd yi oraya takamicam ya da o kapağı kapatamicam anakart çıplak duracak gibi şuan
Gözükmüyorsa bence dert etme be hocam :D
Benim de 2. SSD 970 Evo Plus da Çin den soğutucu alıp takmıştım, anakartın soğutucusunu takmadan kullanıyorum sökmeye üşendiğim için :D

Geri