kanka 9060xt 1080 p de aynı performansniye ya 1080p oyuncusuyum ben fiyatı uygun olursa yapışırım o hatuna valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta daha yuksek pardonkanka 9060xt 1080 p de aynı performans
kanka 9060xt 1080 p de aynı performansniye ya 1080p oyuncusuyum ben fiyatı uygun olursa yapışırım o hatuna valla
hatta daha yuksek pardonkanka 9060xt 1080 p de aynı performans
bal gibi de kullanılır hocam valo lol cs2 oynayan adam ne yapsın 8 gb vram den fazlasınıgünümüzde 8gb kullanılmaz
muhtemelen 33 bandına düşer bu sistem (1tb ssd yapılabilir)
![]()
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kankam sorun o degıl onunla aynı paraya 9060xt olmasıbal gibi de kullanılır hocam valo lol cs2 oynayan adam ne yapsın 8 gb vram den fazlasını
Vatan'ın o %20 indiriminde Asus Astral 5090'ları çekenlerin hepsi 2 gün sonra sarı sitede ilan açmıştı. Birini takip ettim 3 aydır satamıyor da.%20 varken vatan %20 almam dedim linç yiyordum 3taksit mantık işi değil nakitim olsa gider uyguna 2ci el kapalı kutu alırım zaten.illa denk geliyor.
5090 karta 5tl sakız muamelesine yapıyorlar taksitte.
5080super bekliyorum bende.keske şu fais fiyatlar olmasada 5090 alsam ülke şartları tükürem.
vatan daki rx 9060xt den dolayı diyorsun yüksek ihtimalle taksit imkanı çok az ben karşılayamıyorum aşıyor boyumu o yüzden alamıyorum burada kendimi zorlayacağıma değer bir indirim olursa buradan bakabilirimkanka 9060xt 1080 p de aynı performans
hatta daha yuksek pardon
Al satıcıların elinde patlasin bir zam haberi gelsin ne var çekiyolar aç gözlüler yılan gibiler.Vatan'ın o %20 indiriminde Asus Astral 5090'ları çekenlerin hepsi 2 gün sonra sarı sitede ilan açmıştı. Birini takip ettim 3 aydır satamıyor da.Açgözlülük de çok var.
Birde 10k farkla 9 taksit yapabiliyorum. Diğer firmalarda 2 taksit yapınca 11k fark alıyor. Şaka bu kadar.![]()
tamam dostum anladımvatan daki rx 9060xt den dolayı diyorsun yüksek ihtimalle taksit imkanı çok az ben karşılayamıyorum aşıyor boyumu o yüzden alamıyorum burada kendimi zorlayacağıma değer bir indirim olursa buradan bakabilirim
Oyuna ve grafik ayarlarına göre VRAM kullanımı fazlasıyla değişiklik gösterir. RX 6600 8 GB ekran kartıyla MSAA X2 Ultra ayarlar 1080P oynanıştan aldığım bir ekran görüntüsünü aşağı ekledim. VRAM kullanımı sınıra dayanmış durumda. Burada ayarları kısarsan VRAM kullanımı 4 GB'lara kadar düşer. Ancak ben de aynı şekilde Ultra ayarlarda oynadığım için bahsettiğim uyarıyı alıyordum. Yanlış anlaşılma olmasın ikinci elde RX 6600 8 GB fiyatına oranla hala çok iyi bir kart. GPU'nun gücüne oranla 8 GB VRAM kabul edilebilir. Ancak iş 9060 XT-5060 Ti gibi kartlara geldiğinde o GPU gücünün yanında 8 GB fazlasıyla yetersiz kalıyor.Şahsen ben hiç böyle bir uyarı almadım. O kadarda optimizasyon konusunda sıkıntılı oyunlar oynamama rağmen.
Zaten 5060/Tİ için dememiştim onu. Genel anlamda dedim. Çoğu kişi halen 8gb kullanıyor.Oyuna ve grafik ayarlarına göre VRAM kullanımı fazlasıyla değişiklik gösterir. RX 6600 8 GB ekran kartıyla MSAA X2 Ultra ayarlar 1080P oynanıştan aldığım bir ekran görüntüsünü aşağı ekledim. VRAM kullanımı sınıra dayanmış durumda. Burada ayarları kısarsan VRAM kullanımı 4 GB'lara kadar düşer. Ancak ben de aynı şekilde Ultra ayarlarda oynadığım için bahsettiğim uyarıyı alıyordum. Yanlış anlaşılma olmasın ikinci elde RX 6600 8 GB fiyatına oranla hala çok iyi bir kart. GPU'nun gücüne oranla 8 GB VRAM kabul edilebilir. Ancak iş 9060 XT-5060 Ti gibi kartlara geldiğinde o GPU gücünün yanında 8 GB fazlasıyla yetersiz kalıyor.
Alıntıyı görüntüle