albınoymusAdamlar siyahi mi yoksa kameradan dolayı mı öyle gözüküyor?
albınoymusAdamlar siyahi mi yoksa kameradan dolayı mı öyle gözüküyor?
Numaradan konum bulma biraz komik oldu hocam , kartların seri numarasından anlarla onuda kontrol etmeleri lazım satışa çıkan kartlarla uyusuyormu fakat bu ürünleri calan arkadas toplu sekilde satısa cıkarmaz diye düşünüyorum yakalanmamak için parça parça piyasaya sürer dikkat çekmemek adınaBu kartların kendilerine özel numaraları olmuyor mu ? Elbet birinden birini test ederler.
Belki numaradan konum bulma gibi sistem falan vardır. Yani elbet vardır ya ?
Adres neresi? Çay içmeye gelcemAslında daha zor. Kuyumcuyuz buradaki dükkanlara girseler bomboş burası hiçbir şey yok diye çıkar giderler muhtemelen. Çoğunda tavana veya yere gömülü vitrinler var artık. Her şey ortada değil öyle
Niyeyse bana bir kaç gün sonra sahibinden de 0 kartlar satılcak gibi geliyoGaming Gen Tr mağazasında 12 Haziran gecesi bu olaylar yaşanmış maalesef, bayağı bir ürünün çalındığı görülüyor. Büyük geçmiş olsun...
Onu bu aralar yapamazlar çok riskli.Niyeyse bana bir kaç gün sonra sahibinden de 0 kartlar satılcak gibi geliyo
Telegram gruplarında vs onların müşterileri coktan hazırdırOnu bu aralar yapamazlar çok riskli.
Eşzamanlı de de anlasın çocuklarBaşka mağazadan kastım aynı gece içerisinde.