Neler Yeni

Gaming.gen.tr ürün iadesi yapan ya da sorunla karşılaşan var mı?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Merhaba, ben XPG Summoner Red Switch klavyeyi alıp denemek istiyorum. Red switch pek tercihim değildir. Klavyede hissiyat önceliğimdir. Gaming.gen.tr üzerinden bu klavyeyi alıp denemek istiyorum. İade ederken sorunla karşılaşır mıyım? Daha önce ürün iade eden ya da iade ile ilgili sorun yaşayan oldu mu?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
slm
Eğer İstanbulda oturuyorsan mağazaya giderekte deneyebilirsin kankam eğer uzun bir test yapmayacaksan veya oturduğun şehirde sorduğun klavye bildiğin herhangi bir mağazada varsa deneyebilirsin

Onun dışında gaming genden yana sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum yine de ürünü açarken iş kolaylığı açısından kutusunu açarken video çek ve kutuya, eşyalara zarar vermemeye çalış ürünü sadece test için aldığını ve iade talebi oluşturmak istediğini söyle eğer sıkıntı çıkarırlarsa videoyu gönderebilirsin

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eray
Merhaba, ben XPG Summoner Red Switch klavyeyi alıp denemek istiyorum. Red switch pek tercihim değildir. Klavyede hissiyat önceliğimdir. Gaming.gen.tr üzerinden bu klavyeyi alıp denemek istiyorum. İade ederken sorunla karşılaşır mıyım? Daha önce ürün iade eden ya da iade ile ilgili sorun yaşayan oldu mu?
ben şahsen amazon dışından bundan sonra bir şey almamaya çalışıyorum özellikle satıcı amazonsa direkt düşünmeden alıyorum sıkıntı olursa pişman etmezler tüketiciye saygıları var

Eğer alıp deneyip sonra iade ise amacınız Amazon harici bir platform önermiyorum. Bu durumu da tasvip etmediğimi belirtmek isterim.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer İstanbulda oturuyorsan mağazaya giderekte deneyebilirsin kankam eğer uzun bir test yapmayacaksan veya oturduğun şehirde sorduğun klavye bildiğin herhangi bir mağazada varsa deneyebilirsin

Onun dışında gaming genden yana sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum yine de ürünü açarken iş kolaylığı açısından kutusunu açarken video çek ve kutuya, eşyalara zarar vermemeye çalış ürünü sadece test için aldığını ve iade talebi oluşturmak istediğini söyle eğer sıkıntı çıkarırlarsa videoyu gönderebilirsin
İstanbul harici başka şehirde yaşıyorum. Buradaki media markt ve vatanbilgisayar da yok maalesef. Aydın da üniversite okurken orada da bulamamıştım klavyeyi deneme fırsatım olmadı hiç yani. Dediğiniz mantıklı aklımda tutacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer alıp deneyip sonra iade ise amacınız Amazon harici bir platform önermiyorum. Bu durumu da tasvip etmediğimi belirtmek isterim.
ben şahsen amazon dışından bundan sonra bir şey almamaya çalışıyorum özellikle satıcı amazonsa direkt düşünmeden alıyorum sıkıntı olursa pişman etmezler tüketiciye saygıları var
Amazon üzerinde yok ürün maalesef. Olsa direkt alacağım. En uygun fiyata da gaming.gen.tr sitesi satıyor. Aslında blue switch olsa direkt alırdım. Daha önceden red switch denedim sanki dokunmatik ekrana basıyormuşum gibi çok hassas duruyordu.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Furkan Demir
Geçen hafta aynı klavyeyi aldım kargocu kapıya geldi geri iade gönderdim bugün gitti bakalım paranın yansımasını bekliyorum.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Geçen hafta aynı klavyeyi aldım kargocu kapıya geldi geri iade gönderdim bugün gitti bakalım paranın yansımasını bekliyorum.
Niye iade ettiniz hocam? Niye beğenmediniz açıklar mısınız biraz? Red switch olması yüzünden mi?

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Furkan Demir
Niye iade ettiniz hocam? Niye beğenmediniz açıklar mısınız biraz? Red switch olması yüzünden mi?
Ürünü kullanma fırsatım olmadı direkt kargo geldi kapıdan çevirdim iade olacak diye. 1750₺’nın bir klavyeye verilecek para olacağını düşünmediğim için vazgeçtim. Ama sanırım yine bu paralara bir klavye alacağım belkide xpg alırım çünkü geçen gün 800 liraya red Switch klavye aldım 800 lira olmasına rağmen kötüydü ilk defa mekanik klavye kullandım red olmasına rağmen kulağıma sesli geldi ve aşırı derecede yay sesi vardı. Bu yay sesi de beni mekanik klavyelerden soğuttu belkide membran alırım. Yani demek ki paraya kıymak gerekiyormuş.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Ürünü kullanma fırsatım olmadı direkt kargo geldi kapıdan çevirdim iade olacak diye. 1750₺’nın bir klavyeye verilecek para olacağını düşünmediğim için vazgeçtim. Ama sanırım yine bu paralara bir klavye alacağım belkide xpg alırım çünkü geçen gün 800 liraya red Switch klavye aldım 800 lira olmasına rağmen kötüydü ilk defa mekanik klavye kullandım red olmasına rağmen kulağıma sesli geldi ve aşırı derecede yay sesi vardı. Bu yay sesi de beni mekanik klavyelerden soğuttu belkide membran alırım. Yani demek ki paraya kıymak gerekiyormuş.
Valla aga bende öyle düşünüyordum. 1-2 sene önce almadığıma pişman olduğum o kadar klavye var ki. Sürekli şehir değiştirdiğim için ha alacağım ha indirime girecek dediğim tüm klavyeler uçtu gitti. Şuan güzel kaliteli klavye istiyorsan Cherry Mx, kailh switch gibi switchlerden alacaksın. İyi klavyeler 1500-2000 den başlıyor hepsi. Bu arada cherry mx switchlerde yay sesi genelde oluyor ama kullanıldıkça azaldığı yönünde yorumlar okudum. O yüzden tavsiyem cherry mx switch klavye alman olur. Benim ilk klavyem Monster K3 red switch idi fakat birkaç tuşunda basmama sorunu vardı iade etmiştim. Sana fiyat performans klavyeleri listeleyim bir göz at istersen.

Hp Encoder ( cherry mx switch) red ve brown switch kullanıyor baya kaliteli switch. Para sıkıntısı olursa mecburen bunu alacağım.
XPG Summoner (cherry mx) bu klavye bana da pahalı geliyor. kasım indirimlerinde 1500 TL falan düşerse direkt kapacağım.
Razer Blackwidow v3 (razer switch) bunun da kasım indirimlerinde indirime girmesini bekliyorum. 1700-2000 TL olursa direkt alacağım.
Ajaaz AK992 ( Huano switch) bu switch hakkında pek bilgim yok ama cherry mx kalitesi var diyorlar. 1800-2000 TL ama bana göre çok. klavye güzel ancak en son tercihim bu sanırım.

Top Bottom