Bütçe ne kadar hocam???Merhaba,
Gaming ve bedroom için tasarım önerisi yapar mısınız? Oda biraz küçük 7mt kare falan(2.5m x 2.5m).
Hem oyun hem yatak odası olacak yani bir aradaGaming ve bedroom ne
Kendi çevremden yaptıracam da tasarım lazım kanka 20-30k olsun ek olarak masa sandalye alacam bu bütçeyeBütçe ne kadar hocam???
B2 ingilizce seviyem var. Türkçe yazsan daha iyi olmaz mıydı. Türkçemizi böyle böyle kaybediyoruz…Hem oyun hem yatak odası olacak yani bir arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi çevremden yaptıracam da tasarım lazım kanka 20-30k olsun ek olarak masa sandalye alacam bu bütçeye
Yani odayı tasarruflu değerlendir çok büyük oda değil çünkü.Hem oyun hem yatak odası olacak yani bir arada
Kendi çevremden yaptıracam da tasarım lazım kanka 20-30k olsun ek olarak masa sandalye alacam bu bütçeye
Kankam sende şov yapacağına yardımcı olmicaksan boş yapmasan mı?B2 ingilizce seviyem var. Türkçe yazsan daha iyi olmaz mıydı. Türkçemizi böyle böyle kaybediyoruz…
Oda kare ve girişin karşısında pencere var konumlandırma nasıl olmalı yatak masa vsYani odayı tasarruflu değerlendir çok büyük oda değil çünkü.
Süsleme yapabilirsin figür vb. ayrıca yatağını bir köşeye yerleştir.
Masa ve oyuncu koltuğu alırsın. Masaya setubunu dizersin.
Dolabı uzunlama olanlardan seçersin koyacağın malzemeler için.
*Yani kendi zevklerine has figür. Araba olur anime figürü vb.Kankam sende şov yapacağına yardımcı olmicaksan boş yapmasan mı?
Oda kare ve girişin karşısında pencere var konumlandırma nasıl olmalı yatak masa vs
Figür ışıklandırma boya vs nasıl olmalı sence
Dolap kastını da anlamadım hocam
Tamamdır aklımda teşekkür ederim*Yani kendi zevklerine has figür. Araba olur anime figürü vb.
*Yani kitaplık veya dolabı kastettim eğer lazım değilse eklemezsin.
*Yatağı odada petek varsa yayacağı ısıyı engellemesin.
*Yatağın ya pencereden uzak olsun uyku kaliten için veya pencereye uygun perde takarsın ışık geçirmeyecek.
Merhaba,
Gaming ve bedroom için tasarım önerisi yapar mısınız? Oda biraz küçük 7mt kare falan(2.5m x 2.5m).
Tasinma kadar berbat birsey yok 4. Odami dizecegim mecburluktan bu ocak ayinda umarim son olurşurdan oda ölçülerini girip biraz uğraşarak bişeyler tasarlayabilirsin. Odanın fotoğrafını çekipte atabilirsin AI Desteği senin yerine odana istediklerini yazdığın zaman değiştiriyor.Free 3D design software | HomeByMe
Intuitive and easy to use, with HomeByMe create your floor plan in 2D and furnish your home in 3D with real brand named furnitures.home.by.me
Veyahut sen girip çizim yapabilirsin. Aktif olarak kullanıyorum çok işime yarıyor, Ücretsiz modelinde 5 proje hakkın var.
Alıntıyı görüntüle
bende şahsen tokiye taşınacağım, odanın kapısı ve pencere bu şekilde.
en mantıklı şöyle buldum ama fikirlere açığım
Neredeyse aynı odalarımız hocamşurdan oda ölçülerini girip biraz uğraşarak bişeyler tasarlayabilirsin. Odanın fotoğrafını çekipte atabilirsin AI Desteği senin yerine odana istediklerini yazdığın zaman değiştiriyor.Free 3D design software | HomeByMe
Intuitive and easy to use, with HomeByMe create your floor plan in 2D and furnish your home in 3D with real brand named furnitures.home.by.me
Veyahut sen girip çizim yapabilirsin. Aktif olarak kullanıyorum çok işime yarıyor, Ücretsiz modelinde 5 proje hakkın var.
Alıntıyı görüntüle
bende şahsen tokiye taşınacağım, odanın kapısı ve pencere bu şekilde.
en mantıklı şöyle buldum ama fikirlere açığım
2. Olacak ama ilk defa odam olacak bu yaşta garip geliyorTasinma kadar berbat birsey yok 4. Odami dizecegim mecburluktan bu ocak ayinda umarim son olur
Sorma valla ya bi deprem bu kadar etkilememeli hayatımızı, 2 yıldır ev yüzü görmüyoruzTasinma kadar berbat birsey yok 4. Odami dizecegim mecburluktan bu ocak ayinda umarim son olur
Güzsl bi oda planı lazım bize yaNeredeyse aynı odalarımız hocam
2. Olacak ama ilk defa odam olacak bu yaşta garip geliyor