Canxz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 164
- İsim
- Toprak
Merhaba GamingGen ile büyük bir sorun
Asus VG27AQ1A 27 inç 2k 1ms monitörü indirim ile 4800tlye satın aldım ama
iki kere ölü piksel çıktı , 2 kere yolladıkları monitörde de. Ve geri yolladim ikisini de
Artık değişim yapmayacaklarını söylüyorlar . Servise gitmesi gerektiğini belirtiyorlar . Sizce iade mı almalıyım yoksa ölü pikselli olanı mı kullanayim? İlk monitörde ölü piksel sağ alttayi ve dibine girmedikce görünmüyordu .
Sizce iade mı alayım , monitoru geri mi isteyeyim (piyasa değeri 6-7k)
(Ayrıyeten , Servise yollariz diyorlar ama 1 ölü piksel ile asusun değişim veya onarım yapmayacağı bariz. 2 hafta beklemek ve tatilde sıkılmak istemiyorum) Monitör geldiğinde thh başvuru yapıp değişim yapılmasını bekleyebilirim ama kullanırken .
YASADİGİM MAGDURİYETİ ANLATTIĞIM LİNK;
Asus VG27AQ1A 27 inç 2k 1ms monitörü indirim ile 4800tlye satın aldım ama
iki kere ölü piksel çıktı , 2 kere yolladıkları monitörde de. Ve geri yolladim ikisini de
Artık değişim yapmayacaklarını söylüyorlar . Servise gitmesi gerektiğini belirtiyorlar . Sizce iade mı almalıyım yoksa ölü pikselli olanı mı kullanayim? İlk monitörde ölü piksel sağ alttayi ve dibine girmedikce görünmüyordu .
Sizce iade mı alayım , monitoru geri mi isteyeyim (piyasa değeri 6-7k)
(Ayrıyeten , Servise yollariz diyorlar ama 1 ölü piksel ile asusun değişim veya onarım yapmayacağı bariz. 2 hafta beklemek ve tatilde sıkılmak istemiyorum) Monitör geldiğinde thh başvuru yapıp değişim yapılmasını bekleyebilirim ama kullanırken .
YASADİGİM MAGDURİYETİ ANLATTIĞIM LİNK;
Yardım - Gaminggen mağduriyetim hakkında nasıl işlemler uygulamalıyım?
Eski monitörü alabiliyorsan al monitörü istesen bile onlar haklı olmaz 1 ölü piksel bile ayıp olarak kabul ediliyor. Thh raporunda benim gibi asusun 5 ölü piksele kadar değişim yapmadığından iptal edilen yasadan vs bahset asusla mailleş mailde 5 ölü piksel vs diyorlar o mailide pdf olarak koy...
forum.donanimarsivi.com