Neler Yeni

Yardım GamingGen iade hakkında (Mağduriyetim)

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Merhaba GamingGen ile büyük bir sorun
Asus VG27AQ1A 27 inç 2k 1ms monitörü indirim ile 4800tlye satın aldım ama
iki kere ölü piksel çıktı , 2 kere yolladıkları monitörde de. Ve geri yolladim ikisini de
Artık değişim yapmayacaklarını söylüyorlar . Servise gitmesi gerektiğini belirtiyorlar . Sizce iade mı almalıyım yoksa ölü pikselli olanı mı kullanayim? İlk monitörde ölü piksel sağ alttayi ve dibine girmedikce görünmüyordu .
Sizce iade mı alayım , monitoru geri mi isteyeyim (piyasa değeri 6-7k)
(Ayrıyeten , Servise yollariz diyorlar ama 1 ölü piksel ile asusun değişim veya onarım yapmayacağı bariz. 2 hafta beklemek ve tatilde sıkılmak istemiyorum) Monitör geldiğinde thh başvuru yapıp değişim yapılmasını bekleyebilirim ama kullanırken .
YASADİGİM MAGDURİYETİ ANLATTIĞIM LİNK;

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Merhaba GamingGen ile büyük bir sorun
Asus VG27AQ1A 27 inç 2k 1ms monitörü indirim ile 4800tlye satın aldım ama
iki kere ölü piksel çıktı , 2 kere yolladıkları monitörde de. Ve geri yolladim ikisini de
Artık değişim yapmayacaklarını söylüyorlar . Servise gitmesi gerektiğini belirtiyorlar . Sizce iade mı almalıyım yoksa ölü pikselli olanı mı kullanayim? İlk monitörde ölü piksel sağ alttayi ve dibine girmedikce görünmüyordu .
Sizce iade mı alayım , monitoru geri mi isteyeyim (piyasa değeri 6-7k)
(Ayrıyeten , Servise yollariz diyorlar ama 1 ölü piksel ile asusun değişim veya onarım yapmayacağı bariz. 2 hafta beklemek ve tatilde sıkılmak istemiyorum) Monitör geldiğinde thh başvuru yapıp değişim yapılmasını bekleyebilirim ama kullanırken .
YASADİGİM MAGDURİYETİ ANLATTIĞIM LİNK;
2013 deki bir mahkeme kararı ile 1 ölü piksel bile kusur sayılıyor mecbur değişim yapacaklar

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Doğru fakat Asus yetkili servisi aradığımda 3-5 arasında degisim olur diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum alırım ama bu fiyatlarda monitör bulabilirmiyim o sıkıntı
Tüketici Hakem Heyetine başvur

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yanmayan siyah pikselse 2K ekranda günlük kullanımda fark edebileceğinizi sanmıyorum, benim 1080p monitörümde de 1 tane ölü piksel var günlük kullanımda hiç fark etmediğim için satıcıyla, Thhyle uğraşmadım. Yine de değişim istiyorsanız THH'ye başvurun süreç boyunca da monitörü kullanmaya devam edin.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
Berkay BABUCCU
Ya ben şöyle düşünüyorum.Ben 0 ürün alıyorum.Bu gelecek ürünün temiz düzgün sağlam olması gerek.O kadar para veriyoruz para kolay kazanılmıyor ki.THH başvur veya kullan sana kalmış.Ama ben 1 ölü piksel dahi olsa iade eder veya değişim için elimden geleni yapardim.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanmayan siyah pikselse 2K ekranda günlük kullanımda fark edebileceğinizi sanmıyorum, benim 1080p monitörümde de 1 tane ölü piksel var günlük kullanımda hiç fark etmediğim için satıcıyla, Thhyle uğraşmadım. Yine de değişim istiyorsanız THH'ye başvurun süreç boyunca da monitörü kullanmaya devam edin.
Evet bende öyle düşünüyorum

Ya ben şöyle düşünüyorum.Ben 0 ürün alıyorum.Bu gelecek ürünün temiz düzgün sağlam olması gerek.O kadar para veriyoruz para kolay kazanılmıyor ki.THH başvur veya kullan sana kalmış.Ama ben 1 ölü piksel dahi olsa iade eder veya değişim için elimden geleni yapardim.
Hocam şöyle düşündüm iade alsam 4800e 2k IPS 170hz monitör bulamam . Geri monutoru isteyeceğim o ve Değişim ve iade almadıklarına dair SS ile thh basvuracağım o esnada da monitörü kullanacağım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,561
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben olsam iade için ne gerekiyorsa yapardım

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Ben olsam iade için ne gerekiyorsa yapardım
Hocam şöyle düşündüm iade alsam 4800e 2k IPS 170hz monitör bulamam . Geri monutoru isteyeceğim o ve Değişim ve iade almadıklarına dair SS ile thh basvuracağım o esnada da monitörü kullanacağım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,561
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Niye bulamıyorsun ben olsam direk iade ederdim

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Doğrudur var ama Va panel hepsi . Aldığım ips monitör özelliklerinde 7-8k altında bulamadım doğrusu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,561
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom