[Gece Anketi] Gaming X 1080ti vs. ROG Strix RX570 (!)

Kim Kimi Tokatlar ?

• Oy kullanan toplam üye
    58
Beyler yalnız harbi RX570 daha iyi. (!) (!) (!)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İroninin ironisinin ironisi
1080ti tabii ki la
hiç unutmuyorum. 7.sınıftayken pc manyağı bi çocuk vardı sınıfta. bilgisayar derslerinde de tek lisansla birsürü adobe çalıştırılamayınca boş oluyordu. çocuk şunu demişti hala hatırladıkça bi garip oluyorum.
"Abi GTX1080ti ya çok iyi abi uff çok istiyorum ama 1900TL çok pahalı ya."

hiç unutmuyorum. 7.sınıftayken PC manyağı bi çocuk vardı sınıfta. bilgisayar derslerinde de tek lisansla birsürü adobe çalıştırılamayınca boş oluyordu. çocuk şunu demişti hala hatırladıkça bi garip oluyorum.
dolar 1.7 olmuş bu zamanda pc toplanmaz

hiç unutmuyorum. 7.sınıftayken PC manyağı bi çocuk vardı sınıfta. bilgisayar derslerinde de tek lisansla birsürü adobe çalıştırılamayınca boş oluyordu. çocuk şunu demişti hala hatırladıkça bi garip oluyorum.
6 ya giden bne:

6 ya giden bne:
ulan bazen diyorum ki keşke parayı saçma saçma şeylere değil de kenara koya koya biriktirseydim 5k'ya falan 1080ti sistem toplasaydım. Şuraya yazıyorum. Büyüdüğümde ve özellikle bir oğlum olduğunda küçük yaşta iken onun paralarını hep alacağım alacağım bir kenara koyacağım. Sonra bir gün baba ben bilgisayar istiyorum ihtiyacım var dediğinde çıkartıp masaya vuracağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@xKaanCKx ama pcyi aldığımızda da cod: warzone düzgün oynayamazsa pcnin başına ben geçerim. aa dur benim hayalim vardı doğru ben büyüdüğümde teknoloji mağazası açacaktım bir nevi beleşe gelmiş olur. hehe.

Gece Anketine Hoşgeldiniz. Bu seride Gece Belirli Konulardaki Karşılaştırmaları Göreceksiniz. Bugünkü karşılaşmamız bu ikili arasında.
MSİ Gaming X 1080ti 11GB (Hepimizin Bildiği Kırmızı Siyahlı olan.)
ASUS ROG Strix RX570 8GB OC (Benim Ekran Kartım)

Günümüz teknolojilerine bakacak olursak hangisi daha üstün ?

Not: 1.5-2 Sene önce 1800TL-2200TL'ye bu ekran kartı satılırken şimdi 1800TLye Benim ekran kartım satılıyor.
1-1.5 ay önce 1300TLye almış olmam dışında sorun yok.
1080 ti

Karşılaştırman çok yanlış olmuş 1080 ti eski olmasına rağmen çok güçlü bir gpu 2070s ile aynı performansı veriyor.

Gt 730 daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,197
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri