Neler Yeni

Gececiler şuan ne oynuyorsunuz ? (Ucube İçerir)

Lole tıpkı valodaki gibi voice chat gelmediği sürece bunlar bitmez maalesef. Herkes anonim olduğu için bu veled-i zinaların popülasyonu arttı son yıllarda. Önceden daha basit kavgalar vardı. Mid or feed, ks atma o...-İlk ben yazdım mid benim gibi falan...Şimdi gerçekten katlanılacak gibi değil. Bıraktım oynamayı.
Baldur's Gate 3 gerçekten çok zevk veriyor. Oynamadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. Aynı zamanda, Change-Evsiz biri olarak hayatta kal* gibi basit oyunlar da tatlı niyetine güzel gidiyor. Fakat şu hayvan bozuntuları yüzünden online oyun girmek istemiyorum uzun zamandır.
valla kırk yılın başı bir giriyorum girdiğim gibi de midemi bulandırmaya yetiyorlar :D

Dungeonborn ve Hunt: Showdown akıyor.
Hunt showdownda deli manyak oynayan oyuncular siz misiniz hocam yeni başlamıştım adam karşımda beni kevgire çevirdi bir mermi dodgeliyor görmen lazım kskdkk
Post automatically merged:

Lole tıpkı valodaki gibi voice chat gelmediği sürece bunlar bitmez maalesef. Herkes anonim olduğu için bu veled-i zinaların popülasyonu arttı son yıllarda. Önceden daha basit kavgalar vardı. Mid or feed, ks atma o...-İlk ben yazdım mid benim gibi falan...Şimdi gerçekten katlanılacak gibi değil. Bıraktım oynamayı.
Baldur's Gate 3 gerçekten çok zevk veriyor. Oynamadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. Aynı zamanda, Change-Evsiz biri olarak hayatta kal* gibi basit oyunlar da tatlı niyetine güzel gidiyor. Fakat şu hayvan bozuntuları yüzünden online oyun girmek istemiyorum uzun zamandır.
Bg3 yeni basladim tavsiye var mı hocam bide kenshi oyunu daha önce 6 dolardan dhaa düşüğe indi mi indirimlerde biliyor musunuz?

baldurs gate 3 güzel değil bence oynadım ama önceki oyunları olan divinity 1 ve 2 daha başarılı bence

Geri