valla kırk yılın başı bir giriyorum girdiğim gibi de midemi bulandırmaya yetiyorlarLole tıpkı valodaki gibi voice chat gelmediği sürece bunlar bitmez maalesef. Herkes anonim olduğu için bu veled-i zinaların popülasyonu arttı son yıllarda. Önceden daha basit kavgalar vardı. Mid or feed, ks atma o...-İlk ben yazdım mid benim gibi falan...Şimdi gerçekten katlanılacak gibi değil. Bıraktım oynamayı.
Baldur's Gate 3 gerçekten çok zevk veriyor. Oynamadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. Aynı zamanda, Change-Evsiz biri olarak hayatta kal* gibi basit oyunlar da tatlı niyetine güzel gidiyor. Fakat şu hayvan bozuntuları yüzünden online oyun girmek istemiyorum uzun zamandır.
Lvl kaç hocamWarframe oynuyordum 3'e kadar...
Dying light 2 oynuyodumŞuan ne oynuyorsunuz yazın bakalım
Ben uzun süre sonra lol girdim esnek takılıyorum
Alıntıyı görüntüle
19 imişLvl kaç hocam
herif burada bile zarar uyarı yedim bunun yüzündenSabah sabah ne bu sinir , lol de bir ergenus un sıradan bir günü (yaş tahminlerini alalım)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hunt showdownda deli manyak oynayan oyuncular siz misiniz hocam yeni başlamıştım adam karşımda beni kevgire çevirdi bir mermi dodgeliyor görmen lazım kskdkkDungeonborn ve Hunt: Showdown akıyor.
Bg3 yeni basladim tavsiye var mı hocam bide kenshi oyunu daha önce 6 dolardan dhaa düşüğe indi mi indirimlerde biliyor musunuz?Lole tıpkı valodaki gibi voice chat gelmediği sürece bunlar bitmez maalesef. Herkes anonim olduğu için bu veled-i zinaların popülasyonu arttı son yıllarda. Önceden daha basit kavgalar vardı. Mid or feed, ks atma o...-İlk ben yazdım mid benim gibi falan...Şimdi gerçekten katlanılacak gibi değil. Bıraktım oynamayı.
Baldur's Gate 3 gerçekten çok zevk veriyor. Oynamadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. Aynı zamanda, Change-Evsiz biri olarak hayatta kal* gibi basit oyunlar da tatlı niyetine güzel gidiyor. Fakat şu hayvan bozuntuları yüzünden online oyun girmek istemiyorum uzun zamandır.
Alayına yaglayacaksin ağa af yok yağlı yağlı abancan hepsineSabah sabah ne bu sinir , lol de bir ergenus un sıradan bir günü (yaş tahminlerini alalım)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kanks şöyle bı anımı anlatayım çıldırma lık adam oyun başından itibaren sebepsiz sovdu aramda karşı takım dahil bizim takım bizim adama sovduk adamı repledim perma banı ben yedim awkticket attım ban yer mi meçhul
baldurs gate 3 güzel değil bence oynadım ama önceki oyunları olan divinity 1 ve 2 daha başarılı benceLole tıpkı valodaki gibi voice chat gelmediği sürece bunlar bitmez maalesef. Herkes anonim olduğu için bu veled-i zinaların popülasyonu arttı son yıllarda. Önceden daha basit kavgalar vardı. Mid or feed, ks atma o...-İlk ben yazdım mid benim gibi falan...Şimdi gerçekten katlanılacak gibi değil. Bıraktım oynamayı.