Geceleri uyuyamıyorum

Arkadaşlar merhaba. Ben geceleri uyuyamıyorum, her gece 4-5'e kadar uyanık kalıyorum. Niye olabilir, nasıl bunu yenebilirim? Bunun bir hastalığı falan mı var? Her gün uyuyamadığım için uykusuz kalkıyorum ve istediğim şeylerin hiçbirini yorgunluktan yapamıyorum. Niye olabilir?
Ben de böyleyim.

Arkadaşlar merhaba. Ben geceleri uyuyamıyorum, her gece 4-5'e kadar uyanık kalıyorum. Niye olabilir, nasıl bunu yenebilirim? Bunun bir hastalığı falan mı var? Her gün uyuyamadığım için uykusuz kalkıyorum ve istediğim şeylerin hiçbirini yorgunluktan yapamıyorum. Niye olabilir?
bendede var çok düşünme knk rahat ol ben olamıyom mesela

Günlük vücudunu yormuyorsan uyuyamazsın.
Yani bana öyle demişlerdi.
Haklılar bence. Ben çareyi hareket etmekte olduğunu biliyorum ama yine etmiyorum. Hareket etmeyi sevmiyorum. Ben de ayrı bir cinsim.

Alışkanlık meselesi bende öyleyim kalk bir gün sabah 8 de alarm ile double shot americano felan iç 9-10 gibi sızarsın yada bir gün baya uyumayacaksın akşama kadar hastalık vs. değil takılma öyle şeylere

Bed Time Paradox düşün işe yarayabilir.

Bende de şöyle bir sorun var. Saat 1-2 gibi yatıyorum ve gece sürekli rüya görüp uyanıyorum. Sürekli. 30 dakikada bir uyanıyorum. Gün içinde enerjim çok düşük oluyor haliyle.

Elinde telefon varsa onu bırak uyursun rahatça uykuyu bozan en büyük etken telefonla uğraşmak ve vücudun yorulmamasıdır kendine yapacak seni yoracak aynı zamanda seveceğim şeyler bul günlük tatminine ulaşırsan uyku senin için sorun olmayacaktır stress ve çok düşünmeyide bırakman gerekiyor bunlarda büyük etkenler bir şey düşünürsen uyuyamazsın

Bende de vardı, çok fazla şey düşündüğün için oluyor. Kalkıp evde 2, 3 tur at, nefes egzersizi yap.

Arkadaşlar bu gece hiç uyuyamayacağım. Yarın 2 adet sınavım var ve hiç bilgim yok.

Geri