OptimumSky
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
- Konu Sahibi Konu Sahibi
eski kimlikse işin zor (paparanın forumu var orda yetkililere sor)Benim kimlikte foto yok ama şu an ekletilebilir kabul etmiyor foto istiyor
eski kimlikse işin zor (paparanın forumu var orda yetkililere sor)Benim kimlikte foto yok ama şu an ekletilebilir kabul etmiyor foto istiyor
Steam üzerinden oyunu satın alıyorsunuz hocam sonra geforce nowda oynuyorsunuz.Haftalık bedava oyun veriyorlar mı? Oyun indirmeyi filan bekliyor musun?
Yeni kimlik ama yakın zamanda eklenecek foto 20 ağustos 15 oluyorum zaten sıkıntı olmazsa iyi olur 30 ağustos'ta geforce now bitecek bir deeski kimlikse işin zor (paparanın forumu var orda yetkililere sor)
Origin, Ubisoft, Epic Games de oluyorSteam üzerinden oyunu satın alıyorsunuz hocam sonra geforce nowda oynuyorsunuz.
yeni kimlikse nasıl fotoğrafın olmuyor ben 12 yaşındayken kimlikte fotoğrafım vardıYeni kimlik ama yakın zamanda eklenecek foto 20 ağustos 15 oluyorum zaten sıkıntı olmazsa iyi olur 30 ağustos'ta geforce now bitecek bir de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Origin, Ubisoft, Epic Games de oluyor
kargonun sana ulaşması 15 gün flnYeni kimlik ama yakın zamanda eklenecek foto 20 ağustos 15 oluyorum zaten sıkıntı olmazsa iyi olur 30 ağustos'ta geforce now bitecek bir de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Origin, Ubisoft, Epic Games de oluyor
Bizde istemediler kordona döneminde gitmiştik fotoğraf eklemek için o zaman da 15yaşında olmalı demişlerdiyeni kimlikse nasıl fotoğrafın olmuyor ben 12 yaşındayken kimlikte fotoğrafım vardı
sistemin saçmalığına bak beBizde istemediler kordona döneminde gitmiştik fotoğraf eklemek için o zaman da 15yaşında olmalı demişlerdi