İnterneti sanki sadece GFN için kullanacak...İnterneti olaya dahil etmen mantıksız zaten, paketi yükseltmene de gerek yok 25 Mbps düzgün oynatıyor.
Herkesin evinde internet var.
Aynen öyle, sanırım kendisinin internet cafesi var.İnterneti sanki sadece GFN için kullanacak...
Dostum dediğim gibi ben sizin memleketi bilemem ama bizim 144 hz monitor xdrive oyuncu koltuğu, logitech klavye mouse ve rtx 2070li pcler 1.5 saatti1.5 liraya çalışan internet kafede en fazla ne oynayabilirsin?
1080p 60 fps için minumum 30 önerilen 60 mps olarak geçiyor internetteİnterneti olaya dahil etmen mantıksız zaten, paketi yükseltmene de gerek yok 25 Mbps düzgün oynatıyor.
Herkesin evinde internet var.
Paket yükseltmek için çıkan farkı hesaba kattım brom yoksa salt 110 tl demedim internete.İnterneti sanki sadece GFN için kullanacak...
Ben gfn'un fiyatlandırmasının yanlış olduğunu düşündüğüm için böyle bir konu açtım , ne internet kafe sahibi olmasıAynen öyle, sanırım kendisinin internet cafesi var.
İnternet cafeyi savunmak baya anlamsız.
Doğru bir eleştiri, ekliyorum yazıya.Yanlış bir kıyaslama, internet kafedeki hiç bir bilgisayarda CyberPunk 2077'yi ful ayarlar RTX ON 60 fps sabit ounayamazsın.
peki hocam sen niye bu kadar GFN cisin turkcellde mi çalışıyorsun kendi fikrini söylemiş adamAynen öyle, sanırım kendisinin internet cafesi var.
İnternet cafeyi savunmak baya anlamsız.