GeForce RTX 3090 5800 TL!?

Başka satıcı yazın 150 TLlik klavyeyi 15 Tl koymuştu satışı iptal etmişti. Bu adam 50.000 Tllik ürünü 5.000 Tl ye göndereceğine inandınız mı?

Başka satıcı yazın 150 TLlik klavyeyi 15 TL koymuştu satışı iptal etmişti. Bu adam 50.000 Tllik ürünü 5.000 TL ye göndereceğine inandınız mı?
Kimse almaz 3090'ı 50.000 liraya zaten. 5000 liraya bize satsaydı en azından satmış olurdu elinde kalmazdı :peped:

Adam bir daha fiyat hatası yapmaz artık.
İşin özeti bu, zaten o fiyata 1650 Satan bile var.
Satıcı zaten on binlerce lira zarara gireceği için teslim etmezdi her türlü.
Hayrına yapacak olsa da komisyon kesilen yerde yapmazdı.

Bugün bu konuda toplumumuzda ne zihniyette insanlar olduğunu gördük. Bu insanlar bugün para iadesi almış olabilirler ve şimdi "bişey kaybetmedim" diye düşünecekler. (Gidip mahkemede rtx 3090 nın peşinde koşup satıcıyı mağdur etmeye çalışanlardan bahsediyorum. Acaba nolcak alıyım diyenlere değil)

Bugün bu konuda toplumumuzda ne zihniyette insanlar olduğunu gördük. Bu insanlar bugün para iadesi almış olabilirler ve şimdi "bişey kaybetmedim" diye düşünecekler. (Gidip mahkemede rtx 3090 nın peşinde koşup satıcıyı mağdur etmeye çalışanlardan bahsediyorum. Acaba nolcak alıyım diyenlere değil)
Satıcıyı mağdur edebileceklerini sanmam.
Çünkü yasalar alıcıyı koruduğu gibi satıcı da koruyor belli çerçevede.

Satıcıyı mağdur edebileceklerini sanmam.
Çünkü yasalar alıcıyı koruduğu gibi satıcı da koruyor belli çerçevede.
Konuda mahkeme yoluyla rtx 3090 nı alabileceklerini dayir yorumlar okudum ondan dedim

Geri