Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,394
Başka satıcı yazın 150 TLlik klavyeyi 15 Tl koymuştu satışı iptal etmişti. Bu adam 50.000 Tllik ürünü 5.000 Tl ye göndereceğine inandınız mı?
Evet bu yönden düşününce olabilir50k'lık şeyin fiyatını yazarken kontrol etmediğine göre keriz
Hayallerimiz yıkıldı hayallerimiz. Hem de bir kez değil, bi kez daha bi kez dahaBana da aynısını dedi batsın bu satıcı keşke gönderseydi ofya
Kimse almaz 3090'ı 50.000 liraya zaten. 5000 liraya bize satsaydı en azından satmış olurdu elinde kalmazdıBaşka satıcı yazın 150 TLlik klavyeyi 15 TL koymuştu satışı iptal etmişti. Bu adam 50.000 Tllik ürünü 5.000 TL ye göndereceğine inandınız mı?
Adam mağazayı kapatsa daha worthBana da aynısını dedi batsın bu satıcı keşke gönderseydi ofya
Araba parası ama sen bilirsin(Gidip mahkemede rtx 3090 nın peşinde koşup satıcıyı mağdur etmeye çalışanlardan bahsediyorum)
Satıcıyı mağdur edebileceklerini sanmam.Bugün bu konuda toplumumuzda ne zihniyette insanlar olduğunu gördük. Bu insanlar bugün para iadesi almış olabilirler ve şimdi "bişey kaybetmedim" diye düşünecekler. (Gidip mahkemede rtx 3090 nın peşinde koşup satıcıyı mağdur etmeye çalışanlardan bahsediyorum. Acaba nolcak alıyım diyenlere değil)
THH ye başvursam kartı alabilir miyimSatıcıyı mağdur edebileceklerini sanmam.
Çünkü yasalar alıcıyı koruduğu gibi satıcı da koruyor belli çerçevede.
Fatura kesilmediyse yapabileceğin bir şey yok.Göndermemek istemezlerse napiyim tüketici hakemi ile falan tehdit ediyim mi yardım
Konuda mahkeme yoluyla rtx 3090 nı alabileceklerini dayir yorumlar okudum ondan dedimSatıcıyı mağdur edebileceklerini sanmam.
Çünkü yasalar alıcıyı koruduğu gibi satıcı da koruyor belli çerçevede.
Bence olmaz. Yani satıcı yanlışlıkla fiyat oynamasında hata yaptım der, zaten tarafınıza para iade edildiği için karara red çıkar.THH ye başvursam kartı alabilir miyim