sen bilirsin bir şey diyememGeçen yaz çok iyi geçmemişti bu yaz hiç çalışasm yok hcm akıcam full .d
sen bilirsin bir şey diyememGeçen yaz çok iyi geçmemişti bu yaz hiç çalışasm yok hcm akıcam full .d
Umarım ilerde pişman olmamsen bilirsin bir şey diyemem
10.sınıftan başlanması gerekiyor çalışmaya rahat rahat11.sınıfım, bitti zaten seneye 12 olaeak başlayacağım, hiç çalışmadım seneye çalışırım
İşte o zamanlar başlamadım şimdi ise hiç başlayasım yok.10.sınıftan başlanması gerekiyor çalışmaya rahat rahat
Aynı şekil. Ne plan varsa yaza attım. Umarım sınav bittikten sonra vicdan azabı çekerek oyun oynamam. Tek isteğim AYT bittiğinde sonuçlar açıklansın diye umutsuzlukla değil hevesle bekleyebilmek açıkçası.Bıktım,çok sıkıldım. Sınav yüzünden her şeyi erteledim zaten. Umarım değer.
valla girecektim tekrar salalı çok oldu vazgeçtim tekrar okumaktan nasıl olsa işe yaramıyorKonu başlıkta dostlar.
Lgs olsaKonu başlıkta dostlar.
Benim de o şekil oldu ya. MSÜ sonrası ekstra bi özgüven geldi hedefim olan sıralamadan çok daha iyi bir sıralama elde edince. Bakalım kaldı neredeyse 1 hafta. Az daha sabır umarım sonrası gönlümüze göre olur.hocam günde 12 saati vurdu çalışmalarım bunaldım artık tyt 105-107 ayt 73 civarı geliyor
Zevk alıyorsun galiba 5 sene ne üni bitmişti şimdiye hem evdekilere nasıl dayanıyorsun ben mezunum dedim her Allah'ın günü laf işitiyorumyazdan başlarsan çok iyi olur 5 sene yksye girip çıkıyorum bu sene son diye kural aldım
Aynı şekilde. İnşAllah iyi gelir sonuçlar.Denemeler bazen iyi bazen kötü geliyor ama iyi bekliyorum genel olarak.Aynı şekil. Ne plan varsa yaza attım. Umarım sınav bittikten sonra vicdan azabı çekerek oyun oynamam. Tek isteğim AYT bittiğinde sonuçlar açıklansın diye umutsuzlukla değil hevesle bekleyebilmek açıkçası.
gerçekten ilk 3 sene psikolojik olarak beni çok hasarladılar sonra gamsız olmaya başlayınca umursamıyorsun bu sene gidiyorum Alah'ın izniyle hep 4 seneliğe gidicem diyip zaten bu durumlara düştüm yakın yerleri yazdım yol masrafı felan çıkmasın diye 2 yıllıklar önüme seriliyor 5 senedir girdiğim için artık soru tiplerini ezberledim çalışma hevesi yok girip çıkıcam zaten geçen seneyle aynı yapacğaımı düşünüyorum.Zevk alıyorsun galiba 5 sene ne üni bitmişti şimdiye hem evdekilere nasıl dayanıyorsun ben mezunum dedim her Allah'ın günü laf işitiyorum