Neler Yeni

Genç Arabası Önerisi

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Geneli taklalı oluyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam audi varken BMW ye para verilmez bence
Hocam şimdi youtube'ye gir. Fiyatları eşdeğer olan BMW vs AUDİ olarak ister yol tutuş, ister performans, istersen de güvenliğini karşılaştır. 10 videonun 8'i audi çıkacaktır.
hocam benim ve ailemin görüşleri böyle sürüş açısından BMW'nin daha konforlu olduğunu düşünüyorlar. ben A3'ü sürüş olarak deneyimlemedim ama mesela 118 ile Golf arasında teknoloji olarak dağlar kadar fark var bence.

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Mesela bu videoda görüldüğü gibi. BMW o kadar artı beygir sunarken yola tutunuşundan bir o kadar da kaybediyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Kesinlikle. Ayrıca aracın audinin yanındaki fren mesafesini vs. saymıyorum.
Hocam audi varken BMW ye para vermem de
Audi ler de fişeq pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam benim ve ailemin görüşleri böyle sürüş açısından BMW'nin daha konforlu olduğunu düşünüyorlar. ben A3'ü sürüş olarak deneyimlemedim ama mesela 118 ile Golf arasında teknoloji olarak dağlar kadar fark var bence.
Hocam doğru da Siz birde audi deneyin

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Tabi BMW'de güzel araç. Fakat bence AUDİ ile bir tutulması saçma geliyor. Yani her şey teoride kalmıyor. Yolda deneyimlemiş kişiler katılacaktır bu fikre.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
SİLİNDİ.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Tabi BMW'de güzel araç. Fakat bence AUDİ ile bir tutulması saçma geliyor. Yani her şey teoride kalmıyor. Yolda deneyimlemiş kişiler katılacaktır bu fikre.
hocam biraz da yakıt problemi var Audi'de :D zaten ben de ailemin deneyimlerini aktardım size.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Berkecan Ergin
Reis sen sen ol, asla paranı WV, seat ve özelliklede BMW'ye verme. Hem konfor, hem performans, hem güvenlik açısından en üstün düzey markadır audi. Mercedes savunan kişiler de vardır. Ama en basit geyit testlerine bakılırsa ne kadar güvenli olduğunu göreceklerdir. Tabi şahsi tavsiyem bu.
Ne araba kullanıyorsunda seate vw vs para verilmez? audi dediğin arabayıda vw üretiyor zaten. cidden kullandığın arabayı merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,845
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom