ImPencıl
80+
- Reaksiyon skoru
- 174
Kesinlikle. Ayrıca aracın audinin yanındaki fren mesafesini vs. saymıyorum.Evet hocam doğru
Verse verse en fazla 130 u verir o belki daha az
Kesinlikle. Ayrıca aracın audinin yanındaki fren mesafesini vs. saymıyorum.Evet hocam doğru
Verse verse en fazla 130 u verir o belki daha az
Geneli taklalı oluyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam audi varken BMW ye para verilmez bence
hocam benim ve ailemin görüşleri böyle sürüş açısından BMW'nin daha konforlu olduğunu düşünüyorlar. ben A3'ü sürüş olarak deneyimlemedim ama mesela 118 ile Golf arasında teknoloji olarak dağlar kadar fark var bence.Hocam şimdi youtube'ye gir. Fiyatları eşdeğer olan BMW vs AUDİ olarak ister yol tutuş, ister performans, istersen de güvenliğini karşılaştır. 10 videonun 8'i audi çıkacaktır.
Hocam audi varken BMW ye para vermem deKesinlikle. Ayrıca aracın audinin yanındaki fren mesafesini vs. saymıyorum.
Hocam doğru da Siz birde audi deneyinhocam benim ve ailemin görüşleri böyle sürüş açısından BMW'nin daha konforlu olduğunu düşünüyorlar. ben A3'ü sürüş olarak deneyimlemedim ama mesela 118 ile Golf arasında teknoloji olarak dağlar kadar fark var bence.
Tabi BMW'de güzel araç. Fakat bence AUDİ ile bir tutulması saçma geliyor. Yani her şey teoride kalmıyor. Yolda deneyimlemiş kişiler katılacaktır bu fikre.hocam benim ve ailemin görüşleri böyle sürüş açısından BMW'nin daha konforlu olduğunu düşünüyorlar. ben A3'ü sürüş olarak deneyimlemedim ama mesela 118 ile Golf arasında teknoloji olarak dağlar kadar fark var bence.
inşallah hocam şu anda yakın çevremde audi yokHocam audi varken BMW ye para vermem de
Audi ler de fişeq pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam doğru da Siz birde audi deneyin
hocam biraz da yakıt problemi var Audi'deTabi BMW'de güzel araç. Fakat bence AUDİ ile bir tutulması saçma geliyor. Yani her şey teoride kalmıyor. Yolda deneyimlemiş kişiler katılacaktır bu fikre.
arabalı yatakmı soruyorsun yoksa gerçek araba mı ?Bütçe 150-160K Arası
Ne kadar seri o kadar iyi
Konfor önemli değil
İç hacim de önemli değil
Tabi, herkesin görüşü farklıdır hocam. Saygı duyarım.hocam biraz da yakıt problemi var Audi'dezaten ben de ailemin deneyimlerini aktardım size.
UÇAK kardeşarabalı yatakmı soruyorsun yoksa gerçek araba mı ?
Ne araba kullanıyorsunda seate vw vs para verilmez? audi dediğin arabayıda vw üretiyor zaten. cidden kullandığın arabayı merak ettim.Reis sen sen ol, asla paranı WV, seat ve özelliklede BMW'ye verme. Hem konfor, hem performans, hem güvenlik açısından en üstün düzey markadır audi. Mercedes savunan kişiler de vardır. Ama en basit geyit testlerine bakılırsa ne kadar güvenli olduğunu göreceklerdir. Tabi şahsi tavsiyem bu.
C7 A6 kullanıyoruz kilometrede 38-45 kuruş yakıyor.hocam biraz da yakıt problemi var Audi'dezaten ben de ailemin deneyimlerini aktardım size.