Hocam polo GTI nasıl olurSon olarak kavrayış ve tutuşu da size şöyle bir videoyla gösterebilirim. Aradaki fark çok büyük.
Aslında golf güzel araç ama polo hakkında çok bilgiye sahip değilim. Yanlış yönlendirme yapmayım.Hocam polo GTI nasıl olur
Bu tarz işlemler muayeneye engel durum değildir. zaten ekstra şeyler zaten işlenmiş oluyor sıkıntı olmuyor rahat ol. zaten yazılım olayını şöyle anlatım sana stage 1 için misalHocam yazılımla Bg arttırıyorlar mu araçlar muayeneden nasıl geçiyor
Hocam POLO GTI mı Scrirocco muBu tarz işlemler muayeneye engel durum değildir. zaten ekstra şeyler zaten işlenmiş oluyor sıkıntı olmuyor rahat ol. zaten yazılım olayını şöyle anlatım sana stage 1 için misal
Bu araçlar pazara sürülürken türkiye ye özel üretilmiyor motoru. yani -30 derecede çalışacak şekildede üretiliyor aynı zamanda 50 derece sıcaklıkta çalışacak şekildede misal. basınçlarıdır vs vs anlat analt bitmez. buna yazılım atan firmalar ülkemizin ortalama iklim koşullarını göz önüne alarak motordaki kısıtlamalrı kaldırıyor belli bir güçte bg kazandırıyor ekstra parça takmadan. ama stage 2 ve 3 gibi seviyelere çıkmak istersen buji bobin vs gibi parçalarda değişikliğe gidiyorsun daha iyilerini takman gerekiyor buda ekstra maddiyat ve ekstra bg demek
ikiside otoban faresi diye adlandırılıyor biri 4 kapı diğeri 2 kapı. tercih meselesi. ama gtı lar hız olarak daha ekstra şeylere sahip zaten attıgım linke bakarsan ekstralı araçlar çok. roccodaki ekstralı araçlar zaten dha yüksek meblalarda geziyor. motor vs benzer burada hangisi içine siniyorsa daha iyi. şahsen ne kadar hız yapabilceksin ki hele ki istanbulda yaşıyorsan. o yüzden ben rocco daha çok seviyorum daha tarz duruyor. (leon sahibiyim bu arada 2017 model)Hocam POLO GTI mı Scrirocco mu
Hocam istanbulda değilimikiside otoban faresi diye adlandırılıyor biri 4 kapı diğeri 2 kapı. tercih meselesi. ama gtı lar hız olarak daha ekstra şeylere sahip zaten attıgım linke bakarsan ekstralı araçlar çok. roccodaki ekstralı araçlar zaten dha yüksek meblalarda geziyor. motor vs benzer burada hangisi içine siniyorsa daha iyi. şahsen ne kadar hız yapabilceksin ki hele ki istanbulda yaşıyorsan. o yüzden ben rocco daha çok seviyorum daha tarz duruyor. (leon sahibiyim bu arada 2017 model)
Fabrika çıkışı kazalı araba diye aratıldığında scrirocco çıkıyor.Hocam istanbulda değilim
Serilik ve hız istiyorum arabada
Scrirocco lar da geneli taklalı
Polo GTI daha temiz gibi
o zaman gtı al geç stage3 lü araçlrda 250km hızı rahat bulursunHocam istanbulda değilim
Serilik ve hız istiyorum arabada
Scrirocco lar da geneli taklalı
Polo GTI daha temiz gibi
Hocam cupra da var bako zaman gtı al geç stage3 lü araçlrda 250km hızı rahat bulursun
Tecrübeni bilmem ama bu tarz işler intihar gibidir. ne milletin ne kendi canını tehlikeye at
WV değil VW. Kendi üretim izni olabilir lakin platform dediğimiz bir olay var. Örnek MQB platformu. Golf, Leon, Scala, Octavia, A3 aynı arabadır. A4, Passat, Süperb aynı platformun üstüne kurulmuş dış görüntüleri markaların kendi tasarım imajına göre şekillenmiş araçlardır. Platform aynı olmasından dolayı ve çok övmenizden diyorum Quattro dışı Audilerde understeer görülmektedir. Sürüş karakteri olarak BMW ye laf atmanızda garip. Yıllardır bununla öne çıkmış bir firma. Ayrıca evet BMW yanlıyor ama istersenizAudi WV çatısı altında kendi üretim izni olan ve farklı bir firma olarak tanıtılan bir marka. Araç bilginize ve üslubunuza hayran kaldım.