Neler Yeni

Genç Arabası Önerisi

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Son olarak kavrayış ve tutuşu da size şöyle bir videoyla gösterebilirim. Aradaki fark çok büyük. :)

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Hocam yazılımla Bg arttırıyorlar mu araçlar muayeneden nasıl geçiyor
Bu tarz işlemler muayeneye engel durum değildir. zaten ekstra şeyler zaten işlenmiş oluyor sıkıntı olmuyor rahat ol. zaten yazılım olayını şöyle anlatım sana stage 1 için misal

Bu araçlar pazara sürülürken türkiye ye özel üretilmiyor motoru. yani -30 derecede çalışacak şekildede üretiliyor aynı zamanda 50 derece sıcaklıkta çalışacak şekildede misal. basınçlarıdır vs vs anlat analt bitmez. buna yazılım atan firmalar ülkemizin ortalama iklim koşullarını göz önüne alarak motordaki kısıtlamalrı kaldırıyor belli bir güçte bg kazandırıyor ekstra parça takmadan. ama stage 2 ve 3 gibi seviyelere çıkmak istersen buji bobin vs gibi parçalarda değişikliğe gidiyorsun daha iyilerini takman gerekiyor buda ekstra maddiyat ve ekstra bg demek :D

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
1.6 Turbo opel astra. 2013 falan
180hp, downpipe+yazılım ile 220hp ye kadar çıkıyor çok keyif verir önerimdir. Opel zaten viraj dönüşünü de herkes biliyor iyidir. Sağlamlık 5 yıldız.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Bu tarz işlemler muayeneye engel durum değildir. zaten ekstra şeyler zaten işlenmiş oluyor sıkıntı olmuyor rahat ol. zaten yazılım olayını şöyle anlatım sana stage 1 için misal

Bu araçlar pazara sürülürken türkiye ye özel üretilmiyor motoru. yani -30 derecede çalışacak şekildede üretiliyor aynı zamanda 50 derece sıcaklıkta çalışacak şekildede misal. basınçlarıdır vs vs anlat analt bitmez. buna yazılım atan firmalar ülkemizin ortalama iklim koşullarını göz önüne alarak motordaki kısıtlamalrı kaldırıyor belli bir güçte bg kazandırıyor ekstra parça takmadan. ama stage 2 ve 3 gibi seviyelere çıkmak istersen buji bobin vs gibi parçalarda değişikliğe gidiyorsun daha iyilerini takman gerekiyor buda ekstra maddiyat ve ekstra bg demek :D
Hocam POLO GTI mı Scrirocco mu

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Hocam POLO GTI mı Scrirocco mu
ikiside otoban faresi diye adlandırılıyor biri 4 kapı diğeri 2 kapı. tercih meselesi. ama gtı lar hız olarak daha ekstra şeylere sahip zaten attıgım linke bakarsan ekstralı araçlar çok. roccodaki ekstralı araçlar zaten dha yüksek meblalarda geziyor. motor vs benzer burada hangisi içine siniyorsa daha iyi. şahsen ne kadar hız yapabilceksin ki hele ki istanbulda yaşıyorsan. o yüzden ben rocco daha çok seviyorum daha tarz duruyor. (leon sahibiyim bu arada 2017 model)

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Honda Civic Eco Elegance 180 civarı galb

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
ikiside otoban faresi diye adlandırılıyor biri 4 kapı diğeri 2 kapı. tercih meselesi. ama gtı lar hız olarak daha ekstra şeylere sahip zaten attıgım linke bakarsan ekstralı araçlar çok. roccodaki ekstralı araçlar zaten dha yüksek meblalarda geziyor. motor vs benzer burada hangisi içine siniyorsa daha iyi. şahsen ne kadar hız yapabilceksin ki hele ki istanbulda yaşıyorsan. o yüzden ben rocco daha çok seviyorum daha tarz duruyor. (leon sahibiyim bu arada 2017 model)
Hocam istanbulda değilim
Serilik ve hız istiyorum arabada
Scrirocco lar da geneli taklalı
Polo GTI daha temiz gibi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Hocam istanbulda değilim
Serilik ve hız istiyorum arabada
Scrirocco lar da geneli taklalı
Polo GTI daha temiz gibi
o zaman gtı al geç stage3 lü araçlrda 250km hızı rahat bulursun

Tecrübeni bilmem ama bu tarz işler intihar gibidir. ne milletin ne kendi canını tehlikeye at :)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
o zaman gtı al geç stage3 lü araçlrda 250km hızı rahat bulursun

Tecrübeni bilmem ama bu tarz işler intihar gibidir. ne milletin ne kendi canını tehlikeye at :)
Hocam cupra da var bak
Ona ne dersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Audi WV çatısı altında kendi üretim izni olan ve farklı bir firma olarak tanıtılan bir marka. Araç bilginize ve üslubunuza hayran kaldım.
WV değil VW. Kendi üretim izni olabilir lakin platform dediğimiz bir olay var. Örnek MQB platformu. Golf, Leon, Scala, Octavia, A3 aynı arabadır. A4, Passat, Süperb aynı platformun üstüne kurulmuş dış görüntüleri markaların kendi tasarım imajına göre şekillenmiş araçlardır. Platform aynı olmasından dolayı ve çok övmenizden diyorum Quattro dışı Audilerde understeer görülmektedir. Sürüş karakteri olarak BMW ye laf atmanızda garip. Yıllardır bununla öne çıkmış bir firma. Ayrıca evet BMW yanlıyor ama isterseniz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,148
Üyeler
163,612
Son üye
null12s
Top Bottom