XQEdward
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 52
- İsim
- Ercan
Geçtiğimiz günlerde Gençer Gaming rezilliği diye konu açmıştım aldığım hazır sistemin anakartını montajlamayı unutmuşlar ve o şekilde göndermişler anakart üzerinde pinlerin yamulduğunu görünce ilk önce Gençer Gamingin destek kısmına durumdan bahsedip iade edeceğimi söylemiştim fakat iade sürecinin 15-20 gün süreceğini öğrenince iade etmekten vaz geçip anakart üzerindeki pinleri düzeltip testlerimi yaptığımda sorunsuz bir şekilde çalıştığını görünce iadeden vazgeçmiştim ve ertesi günü Gençer Gaming mağaza müdürü benimle iletişime geçti durumdan haberdar olunca yardımcı olmak istediler onlara da iadeden 15-20 gün süreceği için vazgeçtiğimi anakartı düzelttiğini ve bu şekilde kullandığımı söylemiştim fakat içlerine sinmediklerini ve bana aynı sistemi yeniden göndermek istediklerini söylediler kabul ettim ve sistem dün kargoya verildi şu an teslim aldım sorunsuz bir şekilde sistem hazırlanmadan önce mağaza müdürü bizzat kendinin ilgileneceğini ve bu konu hakkında üzgün olduğunu açıklayıp yeni gönderecekleri sistemi kendisi toplama aşamasındayken videolarını göndermişti ve temiz bir şekilde teslim aldım diğer sistem için de ücretsiz kargo gönderim kodu verdiler diğer sistemi göndereceğim ben de bu konuyla ilgilendikleri için teşekkür ederim kendilerine mağduriyetimi giderdiler diğer teknoloji satış şirketlerinde daha az problem yaşıyoruz fakat yaşadığımız problemlerle pek ilgilenmiyorlar bu konuda Gençer Gaming teşekkür ederim süreci baya hızlı bir şekilde ele alıp hızlı bir şekilde mağduriyetimi giderdiler