BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Benimde eski telefonum GM idi.GM 9 pro kullanıyorum bu lafına güldüm cidden![]()
Benimde eski telefonum GM idi.GM 9 pro kullanıyorum bu lafına güldüm cidden![]()
Bilgisiz son konuşma yahu 90hz internetten arayıp bakarsan fakat site yanlış telefon koyduysa onu bilememTelefon 90 hz değil ki
Bende baktım ama ucuz olan linke girip bakarsan telefon realme 6i değil realme C2 olduğu anlarsın,epey hata yapmış
Azıcık o kafanı çalıştırıp sen araştırsaydın insanlara bilgisiz demeyip gerçeğini anlardın telefon Full HD 60 hzBilgisiz son konuşma yahu 90hz internetten arayıp bakarsan fakat site yanlış telefon koyduysa onu bilemem
GM 5 plus mı öyleyse normalBenimde eski telefonum GM idi.
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer satıcılara bakmayı denedin mi ?
Gm Discovery 16gbAzıcık o kafanı çalıştırıp sen araştırsaydın insanlara bilgisiz demeyip gerçeğini anlardın telefon Full HD 60 hz
GM 5 plus mı öyleyse normalharbiden kronik sorunlu idi
60hz olduğunun farkındayız zaten konuyu daha fazla saptırma.Azıcık o kafanı çalıştırıp sen araştırsaydın insanlara bilgisiz demeyip gerçeğini anlardın telefon Full HD 60 hz
Azıcık o kafanı çalıştırıp sen araştırsaydın insanlara bilgisiz demeyip gerçeğini anlardın telefon Full HD 60 hz
Ulan değişik mısınız siz arkadaşın galiba 90 hz deyip duruyor üstüne hala iddia ediyor sende saptırma diyorsun sanane sen başka konuya gidebilirsin telefon hakkında hiç bir şey bilmeyip yorum yapıyorsunuz 2013'de çıkan telefonu almışsın hala GM alınmaz diyorsun sen alma ama hala sorunlu marka da diyemezsin ki Samsung gibi marka patlayan telefon çıkardı note serisi o zaman Samsung almayalım.Gm Discovery 16gb
60hz olduğunun farkındayız zaten konuyu daha fazla saptırma.