general mobile gm 20 nasıldır

Telefon 90 hz değil ki

Bende baktım ama ucuz olan linke girip bakarsan telefon realme 6i değil realme C2 olduğu anlarsın,epey hata yapmış
Bilgisiz son konuşma yahu 90hz internetten arayıp bakarsan fakat site yanlış telefon koyduysa onu bilemem

Bilgisiz son konuşma yahu 90hz internetten arayıp bakarsan fakat site yanlış telefon koyduysa onu bilemem
Azıcık o kafanı çalıştırıp sen araştırsaydın insanlara bilgisiz demeyip gerçeğini anlardın telefon Full HD 60 hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde eski telefonum GM idi.
GM 5 plus mı öyleyse normal :) harbiden kronik sorunlu idi

Evet :D

Diğer satıcılara bakmayı denedin mi ?

Ekler

• Screenshot_20210213-101845.png
    Screenshot_20210213-101845.png
    263.2 KB · Hit: 51
  • Screenshot_20210213-101511.png
    Screenshot_20210213-101511.png
    539 KB · Hit: 49
Azıcık o kafanı çalıştırıp sen araştırsaydın insanlara bilgisiz demeyip gerçeğini anlardın telefon Full HD 60 hz

Gm Discovery 16gb

60hz olduğunun farkındayız zaten konuyu daha fazla saptırma.

Son düzenleme:
Gm Discovery 16gb

60hz olduğunun farkındayız zaten konuyu daha fazla saptırma.
Ulan değişik mısınız siz arkadaşın galiba 90 hz deyip duruyor üstüne hala iddia ediyor sende saptırma diyorsun sanane sen başka konuya gidebilirsin telefon hakkında hiç bir şey bilmeyip yorum yapıyorsunuz 2013'de çıkan telefonu almışsın hala GM alınmaz diyorsun sen alma ama hala sorunlu marka da diyemezsin ki Samsung gibi marka patlayan telefon çıkardı note serisi o zaman Samsung almayalım.
LineaTurco Bir şey biliyormuş gibi konuşuyorsun birde haksız olunca konuyu niye farklı yere çekiyon telefon 60 hz işlemci mediatek g80 farklı telefonla karıştırdın herhalde anlamadığımız belli o zaman önermeyin de

burada ne ne olmuş böyle ya😅

ben de bir keresinde almaya niyetlenmiştim ama internette bazı kullanıcılar ısınma ve yavaş şarj olma sorunundan şikayetçi. almadan önce inceleme videolarına bak derim.

Gm20 - Gm20 Pro - Redmi note 8 kullanıyorum. çok iyi telefonlar.

Gm20 elindeki bütçeye göre alınabilir güzel telefon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,114
Üyeler
188,205
Son üye
Tensai
Geri