Neler Yeni

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Heath Ledger

Bura.K

80+ Silver
Başlığa bak "Gerçekleri Konu Alan Belgesel."
Ama içeriğine biraz baktım bomboş. Nereden tutsan elinde kalıyor. Yok onun bütçesi yokmuş, yok çıkılmamış, yok yalanmış.. He kardeşim he. NASA'nın işi gücü yok herkese Geoit diye yutturacak dünyayı. Sizin kafanız iyi mi? Nasıl ulaşıyorsunuz bu kafaya anlamak zor doğrusu.

Hayır, Dünya düz olsa Ayı bambaşka görürdük. Ay yuvarlak, tüm gezegenler yuvarlak ama dünya düz?!

Hadi onu da geçtim dünyadan uzaya her gün yüzlerce uydu fırlatılıyor. Dünyanın her tarafından ve onlarca farklı şirket yolluyor. Türkler bile uzaya Lahmacun falan yolladı kamera koyup. Canlı canlı izlediysen dünyanın yuvarlak olduğunu o videodan bile görebiliyorsun :D

Boş boş şeylerle kendinizi kandırmayın. Hatta ben sadece dikkat geçmek için konuyu açtığını düşünüyorum. Videoyu izlediğini de sanmıyorum. Videoyu izlesen ne kadar boş olduğunu anlarsın. Ben 10 dakikasını izledim saldım. Hayatımdan 10 dakikamı çaldın yeminlen.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Küre olmadığını farkettim ve bunun saklanmaya çalıştığını görünce dünyanın düz olduğundan emin oldum
tamam hocam anladım seni
bence minecraft yuvarlak çünkü kimse konuşmuyor herkes saklıyor zaten chunkları açtığında dünyanın aşağıya doğru kaydığını görebilirsin

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Heath Ledger
Ama içeriğine biraz baktım bomboş. Nereden tutsan elinde kalıyor. Yok onun bütçesi yokmuş, yok çıkılmamış, yok yalanmış.. He kardeşim he. NASA'nın işi gücü yok herkese Geoit diye yutturacak dünyayı. Sizin kafanız iyi mi? Nasıl ulaşıyorsunuz bu kafaya anlamak zor doğrusu.

Hayır, Dünya düz olsa Ayı bambaşka görürdük. Ay yuvarlak, tüm gezegenler yuvarlak ama dünya düz?!

Hadi onu da geçtim dünyadan uzaya her gün yüzlerce uydu fırlatılıyor. Dünyanın her tarafından ve onlarca farklı şirket yolluyor. Türkler bile uzaya Lahmacun falan yolladı kamera koyup. Canlı canlı izlediysen dünyanın yuvarlak olduğunu o videodan bile görebiliyorsun :D

Boş boş şeylerle kendinizi kandırmayın. Hatta ben sadece dikkat geçmek için konuyu açtığını düşünüyorum. Videoyu izlediğini de sanmıyorum. Videoyu izlesen ne kadar boş olduğunu anlarsın. Ben 10 dakikasını izledim saldım. Hayatımdan 10 dakikamı çaldın yeminlen.

Belki bir şeyler anlarsın umuduyla atıyorum

Lowe

80+ Bronze

bir de diyor ya kimlere bir şeyler anlatıyoruz diye koptum orda asjsdlahjoasjodkasğ neyse arkadaşla dalga geçmeye devam etsinler dünya düzdür dostum @Heath Ledger buna inanmaya devam et yuvarlak diye bizi kandırıyorlar. Doğru yoldasın

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
videoya bakmadım ama en basitinden fizik dersinde bile yuvarlak olduğuna kanıt bir sürü şey gösteriyorlar

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Heath Ledger
Amacınız ne bilmiyorum. Neden anlamamak üzere kodlanmış gibisiniz

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
videoya bakmadım ama en basitinden fizik dersinde bile yuvarlak olduğuna kanıt bir sürü şey gösteriyorlar
Düz olduğunu söylemek imkansız, kaç kere uzaya gidildi kaç kere canlı fırlatmalar yapıldı. Adamların işi yok sahte video hazırlayıp düz olduğunu mu saklayacaklar

Top Bottom