Neler Yeni

Ghost Spectre 2004 nasıl indirilir

Arasadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Aras
Ghost Spectreye geçmek istiyorum ISO olarak yüklüyor. Ghost Spectreye geçmek mantıklı mı yoksa windowsun performans hali olan var mı ? Bir de nasıl kurarım tam rehber videosu veya ISO dosya rehber videosu varsa yazarsanız müteşekkir olurum.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ghost Spectreye geçmek istiyorum ISO olarak yüklüyor. Ghost Spectreye geçmek mantıklı mı yoksa windowsun performans hali olan var mı ? Bir de nasıl kurarım tam rehber videosu veya ISO dosya rehber videosu varsa yazarsanız müteşekkir olurum.
Önermiyorum.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yabancı sürümleri önermiyorum.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
1.5 seneden beri ghostspectre kullaniyorum. Gayet iyi bi custom os bu arada. Bloatlu windowsta 54 ns civari alirken ghostspectrede 52 kusur alıyorum (ram latency)

Arasadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Aras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.5 seneden beri ghostspectre kullaniyorum. Gayet iyi bi custom os bu arada. Bloatlu windowsta 54 ns civari alirken ghostspectrede 52 kusur alıyorum (ram latency)
Yaklaşık kaç fps artışı aldın acaba ona göre Türkçe bir kaynak yükleyeyim

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Dikkat etmek gerekli yabancı yurtdışı paylaşımlara "Backdoor, trojen , ransomware" sonra neden hesaplarım çalındı demeyin. :D

Top Bottom