🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Ben Kasım ortası gelir diye düşünüyorum. Birkaç gündür o modeli araştırıyorum. XG27AQDPG almıştım, bunun için iptal ettim beklemedeyim.

Mat kaplama bence IPS’i andırıyor. O yüzden uzak duruyorum açıkçası. Piksellerin net görünmesi (grain olmadan) benim daha çok hoşuma gidiyor ama tercih meselesi. LG OLED TV deneyimi gerçekten güzel olacak.

Son düzenleme:
27GX700A da gelir yakında, Gigabyte kaçıranlar üzülmesin.

asıl bomba 42c serisi lg lerin yeniden gelmesi olur

getirmiyorlar

bu monitörlerde top diye oynar Tv ler.

LG'nin geleceğini hiç sanmıyorum. Alınabilecek 2 monitörde bu konuda var. MSI'in 4th gen bir planı var mı acaba?
Benim oda da çok ışık kaynağı yok, acaba glossy mi almalıyım yoksa matte mı bilemedim. Su an matte kullanıyorum, hiç glossy kullanmadım

Asus’un XG27AQWMG’sini bekle derim. Fiyatı yakın olacak. Mat kaplamaya kıyasla çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Emin ol Asus çıktığında 26K ya kesin alırsın. Asusun rayiç qd-oled fiyatları belli, 40 bin civarı olacaktır. Akıl işi değil ve eski mat ile yeni mat arasında büyük gelişmede var incelemelerde, ayrıca Asus qd-oledi var arkadaşımın temizliği öyle zor ki anlatamam, inci ince çizmeden temizlemek çok zor mat kaplama da bu durum söz konusu değil, velasıl böyle işte...

Emin ol Asus çıktığında 26K ya kesin alırsın. Asusun rayiç qd-oled fiyatları belli, 40 bin civarı olacaktır. Akıl işi değil ve eski mat ile yeni mat arasında büyük gelişmede var incelemelerde, ayrıca Asus qd-oledi var arkadaşımın temizliği öyle zor ki anlatamam, inci ince çizmeden temizlemek çok zor mat kaplama da bu durum söz konusu değil, velasıl böyle işte...
QD-OLED kullandım uzun süre, temizlemek için öncelikle tozunu saatçi pompası tarzı bir şeyle alman ve sonrasında saf suyla ıslatılmış gözlük bezi veya mikrofiber bez kullanarak silmen gerekiyor. Ben hiç temizleme konusunda sorun yaşamadım böylelikle.

Tebilonda ön siparişler tekrar geldi. 1 tane aldım, ilk kez oled kullanacağım IPS ekranımla beraber bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,162
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri