🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Daha iyisi yok. Alınabilecek iyi olan aw2725D veya mo27q2a var. Artısı kaplama glossy olduğu için görüntü Mo27q28g den daha net ve 3 boyutlu hissettirecek.
Asus rog strix XG27UCDMG nasıldır sizce alınır mı yoksa onun yerine Mo27q28g beklenir mi?

f/p açısından mı önermiyorsunuz yoksa başka bir sebebi var mı
Satış sonrası desteği berbat. Örnek bir konu, daha böyle başka konularda var.

Daha iyisi yok. Alınabilecek iyi olan aw2725D veya mo27q2a var. Artısı kaplama glossy olduğu için görüntü Mo27q28g den daha net ve 3 boyutlu hissettirecek.
Siz ne dersiniz aw2725D alalım mı yoksa bu modelin stoklarını veya yeni çıkacak olan asus'u bekleyelim mi?

Siz ne dersiniz aw2725D alalım mı yoksa bu modelin stoklarını veya yeni çıkacak olan asus'u bekleyelim mi?
Siz bilirsiniz Asusun kullandığı tandem woled>qd oled den daha iyi bana kalırsa. Ama dediğim gibi Asus önermiyorum. Oled tarafında çok fazla şikayet duydum ve yardımcı olmuyorlar. Bunlar benim için önemsiz siz sadece görüntü kalitesine bakın diyorsanız Asus daha iyi olacak. Ne zaman geleceğini de bilmiyorum 1 ay sonra gelirse pişman olabilirsiniz. Eğer satış sonrası destek önemliyse Dell öneririm, gayet iyi monitör.

Siz bilirsiniz Asusun kullandığı tandem woled>qd oled den daha iyi bana kalırsa. Ama dediğim gibi Asus önermiyorum. Oled tarafında çok fazla şikayet duydum ve yardımcı olmuyorlar. Bunlar benim için önemsiz siz sadece görüntü kalitesine bakın diyorsanız Asus daha iyi olacak. Ne zaman geleceğini de bilmiyorum 1 ay sonra gelirse pişman olabilirsiniz. Eğer satış sonrası destek önemliyse Dell öneririm, gayet iyi monitör.
Şuan dell g2724d kullanıyorum. 2 defa sorun yaşadım ikisinde de anında değiştirdiler ve çok memnun kaldım aslında fakat bu monitör ve Asus'un monitörü inanılmaz övülüyor. AW2725DF'yi almaktı niyetim aslında ama resmen girdik bi deryanın içine karar veremiyorum.

Gigabyte'ın stokları mevcut olsa direkt alacağım da, başka bir monitör mü alsam stokları mı beklesem asla karar veremiyorum günlerdir.

Satış sonrası desteği berbat. Örnek bir konu, daha böyle başka konularda var.
anladım hocam valla bu kadar bilmiyordum asusu yılar yıllar önce laptopta sorunumuzu çözmüşlerdi ama son zamanlarda bozmuşlar belli ki. Ben de gigabyte bekleyeceğim sanırım.

Gigabyte'ın stokları mevcut olsa direkt alacağım da, başka bir monitör mü alsam stokları mı beklesem asla karar veremiyorum günlerdir.
Aynı durumdayım ve bana sorarsanız monitor diğer platformlarda 28 30 bandında çıkacak. Hepsiburada'da çıkarsa ve stok şuan için gelmezse 9 taksitle almak daha mantıklı gibi geliyor.

Şuan dell g2724d kullanıyorum. 2 defa sorun yaşadım ikisinde de anında değiştirdiler ve çok memnun kaldım aslında fakat bu monitör ve Asus'un monitörü inanılmaz övülüyor. AW2725DF'yi almaktı niyetim aslında ama resmen girdik bi deryanın içine karar veremiyorum.
Aw2725df var bende. Tabii önerim daha iyi modellere yönelmenizi yönünde olur. Alternatifler çoğaldı.
3019.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu tarz konuları görünce soğuyorum.

Son düzenleme:
Aw2725df var bende. Tabii önerim daha iyi modellere yönelmenizi yönünde olur. Alternatifler çoğaldı.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu tarz konuları görünce soğuyorum.
d ile df arasında hz haricinde çok fark yok sanırım yanlış bilmiyorsam. Acaba bu süreci Gigabyte nasıl yönetiyor Türkiye'de? Bilmiyorum ama attıklarınızdan sonra Asus'tan biraz soğudum. Umarım Gigabyte stok getirir yakın zamanda.

Gigabyte stokları kesin aralıkta mı getirecek daha önce gelme ihtimali var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,970
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri