Asus rog strix XG27UCDMG nasıldır sizce alınır mı yoksa onun yerine Mo27q28g beklenir mi?Daha iyisi yok. Alınabilecek iyi olan aw2725D veya mo27q2a var. Artısı kaplama glossy olduğu için görüntü Mo27q28g den daha net ve 3 boyutlu hissettirecek.
Asus rog strix XG27UCDMG nasıldır sizce alınır mı yoksa onun yerine Mo27q28g beklenir mi?Daha iyisi yok. Alınabilecek iyi olan aw2725D veya mo27q2a var. Artısı kaplama glossy olduğu için görüntü Mo27q28g den daha net ve 3 boyutlu hissettirecek.
Asus oledleri önermiyorum ama iyi monitör.Asus rog strix XG27UCDMG nasıldır sizce alınır mı yoksa onun yerine Mo27q28g beklenir mi?
f/p açısından mı önermiyorsunuz yoksa başka bir sebebi var mıAsus oledleri önermiyorum ama iyi monitör.
Satış sonrası desteği berbat. Örnek bir konu, daha böyle başka konularda var.f/p açısından mı önermiyorsunuz yoksa başka bir sebebi var mı
Siz ne dersiniz aw2725D alalım mı yoksa bu modelin stoklarını veya yeni çıkacak olan asus'u bekleyelim mi?Daha iyisi yok. Alınabilecek iyi olan aw2725D veya mo27q2a var. Artısı kaplama glossy olduğu için görüntü Mo27q28g den daha net ve 3 boyutlu hissettirecek.
Siz bilirsiniz Asusun kullandığı tandem woled>qd oled den daha iyi bana kalırsa. Ama dediğim gibi Asus önermiyorum. Oled tarafında çok fazla şikayet duydum ve yardımcı olmuyorlar. Bunlar benim için önemsiz siz sadece görüntü kalitesine bakın diyorsanız Asus daha iyi olacak. Ne zaman geleceğini de bilmiyorum 1 ay sonra gelirse pişman olabilirsiniz. Eğer satış sonrası destek önemliyse Dell öneririm, gayet iyi monitör.Siz ne dersiniz aw2725D alalım mı yoksa bu modelin stoklarını veya yeni çıkacak olan asus'u bekleyelim mi?
Şuan dell g2724d kullanıyorum. 2 defa sorun yaşadım ikisinde de anında değiştirdiler ve çok memnun kaldım aslında fakat bu monitör ve Asus'un monitörü inanılmaz övülüyor. AW2725DF'yi almaktı niyetim aslında ama resmen girdik bi deryanın içine karar veremiyorum.Siz bilirsiniz Asusun kullandığı tandem woled>qd oled den daha iyi bana kalırsa. Ama dediğim gibi Asus önermiyorum. Oled tarafında çok fazla şikayet duydum ve yardımcı olmuyorlar. Bunlar benim için önemsiz siz sadece görüntü kalitesine bakın diyorsanız Asus daha iyi olacak. Ne zaman geleceğini de bilmiyorum 1 ay sonra gelirse pişman olabilirsiniz. Eğer satış sonrası destek önemliyse Dell öneririm, gayet iyi monitör.
anladım hocam valla bu kadar bilmiyordum asusu yılar yıllar önce laptopta sorunumuzu çözmüşlerdi ama son zamanlarda bozmuşlar belli ki. Ben de gigabyte bekleyeceğim sanırım.Satış sonrası desteği berbat. Örnek bir konu, daha böyle başka konularda var.
ASUS XG27AQDMG monitörün servis sürecinde hatalı çizik raporu düzenlenmesi
ASUS XG27AQDMg OLED monitörü kullanmaktaydım. Zamanla ilk açılışlarda ekran saniye saniye kararıp kararıp duruyordu. En son ekranın üst kısmında 5-6 cm kadar bir alanda görüntü verir oldu ve sonra komple gitti. ASUS servisine yolladım orijinal kutu ve içerikle. Sorunlarımı şu şekilde belirttim...techolay.net
Aynı durumdayım ve bana sorarsanız monitor diğer platformlarda 28 30 bandında çıkacak. Hepsiburada'da çıkarsa ve stok şuan için gelmezse 9 taksitle almak daha mantıklı gibi geliyor.Gigabyte'ın stokları mevcut olsa direkt alacağım da, başka bir monitör mü alsam stokları mı beklesem asla karar veremiyorum günlerdir.
Aw2725df var bende. Tabii önerim daha iyi modellere yönelmenizi yönünde olur. Alternatifler çoğaldı.Şuan dell g2724d kullanıyorum. 2 defa sorun yaşadım ikisinde de anında değiştirdiler ve çok memnun kaldım aslında fakat bu monitör ve Asus'un monitörü inanılmaz övülüyor. AW2725DF'yi almaktı niyetim aslında ama resmen girdik bi deryanın içine karar veremiyorum.
Şu tarz konuları görünce soğuyorum.Şuan dell g2724d kullanıyorum. 2 defa sorun yaşadım ikisinde de anında değiştirdiler ve çok memnun kaldım aslında fakat bu monitör ve Asus'un monitörü inanılmaz övülüyor. AW2725DF'yi almaktı niyetim aslında ama resmen girdik bi deryanın içine karar veremiyorum.
d ile df arasında hz haricinde çok fark yok sanırım yanlış bilmiyorsam. Acaba bu süreci Gigabyte nasıl yönetiyor Türkiye'de? Bilmiyorum ama attıklarınızdan sonra Asus'tan biraz soğudum. Umarım Gigabyte stok getirir yakın zamanda.Aw2725df var bende. Tabii önerim daha iyi modellere yönelmenizi yönünde olur. Alternatifler çoğaldı.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu tarz konuları görünce soğuyorum.
ASUS ROG Swift PG27UCDM ekran kalitesizliği ve ASUS mağduriyeti
Öncelikle herkese selam, Mağduriyetimi anlatırken e-ticaret sitesinin ismini vermemde bir sakınca yok diye görüyorum zira onların bir suçu yok bu konuda. 28.04.22025 tarihinde başlıkta görmüş olduğunuz ASUS'un en top ürünü olan QD-OLED teknolojisine sahip ürününü 3 aylık taksitle aldım ve ürünü...techolay.net
ASUS ROG PG27UCDM monitörün ekranındaki çizgilerin sebebi nedir?
Merhaba arkadaşlar monitörümde (ASUS ROG PG27UCDM) çizgiler var siyah renklerde veya ekranda belli oluyor sebebi nedir acaba? @BerkayZ87 @7800X3D GOAT hocalarım sizce sorun nedir ? Bilen yok mu ya :(techolay.net
ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM Panel Kusuru ve Servis Mağduriyeti
Merhaba, Yakın zamanda satın aldığım ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM model monitörümle ciddi bir sorun yaşıyorum ve artık gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuyu hem bilgi almak hem de benzer durumu yaşayanlardan destek görmek için paylaşıyorum. Cihazı kutusundan çıkardıktan sonra...techolay.net
ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM monitörde izler çıktı
Merhaba. ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM monitörümde durduk yere sağ üst tarafta lekeler çıktı, bir şey de sürülmedi. Bezle o lekeyi sildim, daha da yayıldı sanki. Monitor kapalı şu an ve siyahın üstünde parlak beyazlıklar var. Bunlar nedir?techolay.net