Touoa
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,175
- İsim
- Turuncu Keskin
Merhabalar bugün elime ulaşan FI32U monitör incelemesini yapacağım bu benim, toplamında 3. incelemem eksik gördüğünüz bir şeyi rahatlıkla dile getirebilirsiniz. Teşekkürler
Kullanım Kılavuzu , DPI KABLO
USB 3.0 KABLO , HDMI KABLO
Ve bildiğimiz klasik POWER kablosu var, birde İngiliz tipi göndermişler , birde TYPE C 'den TYPE C kablo var.
ARGB Şöleni Arka tasarımı muhteşem harbiden.
Ekran Boyutu : 31.5 inç
Ekran Yenileme Hızı : 144Hz
Çözünürlük : 3840x2160 Px
Panel Tipi : SS IPS
TYPE C bağlantısı, HDMI 2.1 desteği , USB girişleri , JAC girişi tarzında girişleri mevcut. 10 bit (8 + FRC) . Monitörün ayağıyla beraber ağırlığı yaklaşık 11 kilo kadar.
Detaylı özellik için Gigabyte Aorus sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Ayar menüsü de şu şekilde :
Eksik gördüğünüz bir şeyler olursa söylerseniz sevinirim. Umarım faydalı olur, iyi forumlar.
FİYAT
Monitörü Kasım indirimleriyle beraber İTOPYA üzerinden 14.999TL' e satın aldım kargo süreci gerçekten hızlıydı 2 günde elime ulaştı.KUTU İÇERİĞİ
Kullanım Kılavuzu , DPI KABLO
USB 3.0 KABLO , HDMI KABLO
Ve bildiğimiz klasik POWER kablosu var, birde İngiliz tipi göndermişler , birde TYPE C 'den TYPE C kablo var.
TASARIM
Tasarımı gerçekten muazzam ötesi diyebilirim. Ayak tasarımı, monitörü tutmak için kol yapmışlar yanlış anlamadıysam. Gerçekten aşırı beğendim toplam (5 Monitör var en sevdiğim bu şu an)ARGB Şöleni Arka tasarımı muhteşem harbiden.
ÖZELLİKLERİ
Ekran Boyutu : 31.5 inç
Ekran Yenileme Hızı : 144Hz
Çözünürlük : 3840x2160 Px
Panel Tipi : SS IPS
TYPE C bağlantısı, HDMI 2.1 desteği , USB girişleri , JAC girişi tarzında girişleri mevcut. 10 bit (8 + FRC) . Monitörün ayağıyla beraber ağırlığı yaklaşık 11 kilo kadar.
TEST
Işık sızmadı yok şaşırdım bayağı ama gerçekten yok. Birden fazla bağlı ekran olduğu için net bir doğruluk vereceğini düşünmediğim için GHOSTİNG test yapmadım.Monitör Tuşu Özellikleri
Joystick hemen logonun altında, sağ tarafa kaydırdığınızda game asisstten özelliklerine, üste kaydırdığınızda monitörün genel ayarlarına, sol tarafa kaydırdığınızda ekranda sıcaklık , güç tüketimi değerlerini gösteren bir ekran çıkıyor. Alt tarafta monitörü kapatıyor zaten.Ayar menüsü de şu şekilde :
Video Testi
Video testini de şu şekilde bırakayım , telefon kamera kalitesi çok iyi değil. Birde biraz titretmişim kusura bakmayın.SONUÇ
Tek sıkıntısı fazla ağır olması, taşırken sıkıntı çekilir bir monitör yani. Kurulumu gerçekten aşırı basit çentik sistemi yapmışlar TIK diye kendi oturuyor zaten, ayak altında da vida var vidayı sıkınca aşırı sağlam oluyor. Aslında almak gibi bir amacım yoktu ama indirime ve kalitesi cezbetti aldım, diğer monitörlerden birkaçını satmak zorunda kalacağım ama yapacak bir şey yok ve anlamadığım 31.5 2 monitörüm daha var , onlardan daha heybetli ve büyük duruyor çözemedim gitti bu durumu Almak isteyen arkadaşlar varsa şu anki fiyattan tabi alınmaz ama 14-15K civarlarına düşerse hiç düşünmeden alınabilecek bir monitör, kalitesi gerçekten muazzam.Eksik gördüğünüz bir şeyler olursa söylerseniz sevinirim. Umarım faydalı olur, iyi forumlar.
Ekler
Son düzenleme: