🔥İndirim Gigabyte GS25F2 200 Hz Hoparlörlü 4.199 TL

Benim de ayni sekilde g24f2 var sorun çıkmadı. Ama cok fazla derecede sorun yaşayan vardi bu modelde. Ben bu model için kronik yok diyenlerin mantığını anlamadım.Yeni çıkmadı ki bu? Zamanla ortaya çıkarabilir kronik yok demek mantıklı degil bence yeni ürünler için.
KTC H25T7 ile aynı paneli kullanıyor. H25T7 çıkalı 1 yıl oldu sorun yaşayan yok.

KTC H25T7 ile aynı paneli kullanıyor. H25T7 çıkalı 1 yıl oldu sorun yaşayan yok.
Ha aynı panel başka cihazda kullanilmissa referans kabul edilebilir ok.

Ya bu sekilde laptop kanadinda da cok yorum görüyorum o yuzden yazdim adam piyasaya çıkalı 1 ay olmuş x5t önerip kronigi yok yaziyor.E adam kac kişi kac ay kullandi ki de ortaya ciksin.

3 yıldır G24F-2 kullanıyorum sorun yaşamadım çok memnunum. Kronik denilmesine rağmen sorun yaşamadım şu ana kadar yarın yaşamayacağım anlamına gelmez ama genelde paneller iyi ,renk gamutu olarak.

Bunun Gigabyte ile alakası yok. Sizin monitörünüz kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar birsürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI G2422, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP, AOC 24G4X ve AOC 24G4XE.
Konuda ki monitör ise KTC H25T7 ile aynı paneli kullanıyor ve kronik sorunu yok.
Hocam bir sorum olacak. Bu kronik modeller arasında LG 24GN65R-B modeli var mı?

Hocam indirim ne zamana kadar 14 eylulmu?

2 yıl olucak gigabyte g24f2 alalı tek sorun ilk aldığımdan 2 gün sonra yeşil nokta vardı monitörde sonra 1 hafta sonra kendi kendine düzeldi onun dışında problemi yoktu ama bence renkleri iyi değil gibiydi sanki

Aldık bakalım normalde LG UltraGear 24GS60F-B alcaktım ama çerceveleri hoşuma gitti bunun

Ekler

• Screenshot_20250905_193701_Chrome.webp
    Screenshot_20250905_193701_Chrome.webp
    80.4 KB · Hit: 47
İtopya ile ne zaman alışveriş yapsam sorun yaşadım. Kardeşim için monitör alacağım ama bu mu daha iyidir yoksa msi 256f mi sizce?

çektim bende, umarım hoparloru tatmin eder

Geri