fiyat önemli değil ya bana kralı lazım almanyadan gelicekEn kralı oda bide fiyatına bak![]()
en yüksek hızlarda gerek okuma yazma gerekse IOPS değerleri olarak hangisini önerirsinKralı denmez ama alınabilir güzel bir SSD. Kral her zaman Samsung'dur SSD'de.
var mı reis bu kral dediğin önerebileceğin f/p değil sadece performans odaklı minimum 1 tbKaliteli bir ssd ama en kralı mı orası meçhul.
okuma yazma değerleri benim attığımdan düşük amaaPiyasadaki en iyi 1TB M2 SSD budur.
Samsung 970 Evo NVMe 1TB 3400MB-2500MB/s M.2 SSD Fiyatı
Samsung 970 Evo NVMe 1TB 3400MB-2500MB/s M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Samsung dışındaki hiçbir markanın değerlerinin de doğru olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
Çünkü sizin attığınızın kronik sorunları var. Health problemi gibi. Ayrıca sizin attığınız SSD yalnızca kağıt üzerinde okuma yazma değeri olarak üstün Samsung'dan. Yazan değerler normal kullanımda aynı olmayacaktır.okuma yazma değerleri benim attığımdan düşük amaa
pro modeller daha iyi tabii ki evet. ama yine düşük değerler değilmi aorus tan ben mi yanlış bakıyorumÇünkü sizin attığınızın kronik sorunları var. Health problemi gibi. Ayrıca sizin attığınız SSD yalnızca kağıt üzerinde okuma yazma değeri olarak üstün Samsung'dan. Yazan değerler normal kullanımda aynı olmayacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama paranız çok ise Pro modelini alabilirsiniz.
Samsung 970 Pro Nvme 1TB 3500MB-2700MB/s M.2 SSD Fiyatı
Samsung 970 Pro Nvme 1TB 3500MB-2700MB/s M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com