Var hocam buldumStokta var mı TR de
İtopya dimeVar hocam buldum
Evet orası hocamİtopya dime
Alınır güzel kart bende bakıyorum ona yada B850 beyaz bişiEvet orası hocam
Asus rog alacaktım asusun 800 kartların hepsinde b850 ve x870 hepsinde ekran kartı takıp çıkarırken ekran kartına zarar veriyomuş sanırım öyle dediler bugün bana ondan asustan vazgeçmek zorunda kaldımAlınır güzel kart bende bakıyorum ona yada B850 beyaz bişi
Evet bende gördüm o paylaşımıAsus rog alacaktım asusun 800 kartların hepsinde b850 ve x870 hepsinde ekran kartı takıp çıkarırken ekran kartına zarar veriyomuş sanırım öyle dediler bugün bana ondan asustan vazgeçmek zorunda kaldım
Şimdi baktım fena değil gibi ama gigabyte olan daha iyi gibi faz sayısı v.s olarak birde 3 tane 5x4 m2 ve 1 tane 5x4 m2 destekliyor faz sayısı filan daha fazla birde heryeri beyaz olması çok iyi kablo giriş ve ram yerlerine kadar. Normalde bende rog istiyorum ama yapacak bir şey yok gibiEvet bende gördüm o paylaşımı
Bu modeli bekliyorum henüz stok yok TR de ;
MSI MPG B850 EDGE TI
Evet bios pil yuvası hariç her detayı beyazŞimdi baktım fena değil gibi ama gigabyte olan daha iyi gibi faz sayısı v.s olarak birde 3 tane 5x4 m2 ve 1 tane 5x4 m2 destekliyor faz sayısı filan daha fazla birde heryeri beyaz olması çok iyi kablo giriş ve ram yerlerine kadar. Normalde bende rog istiyorum ama yapacak bir şey yok gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya rog alıp şu yeni kolay ekran kartı çıkarma tuşu yerine eski nesil gibi çıkarmak lazım mandalı açarak oda tabi ince tornavidayla yoksa parmak girmez oraya
Aynen birse hata ekranı var gigabytede msı da varmıydı görmedimde. Ben işlemciyi sipariş ettim o yüzden almak zorundayım şimdi denemek için işlemciyi sanırım problem olunca yollamak için. Gerçi 2 yıl içinde yollasamda bir şey değişmiyor sanırım artık. 15 gün iade süreci kalktıydı devlet kaldırdıydıEvet bios pil yuvası hariç her detayı beyaz
MSI stoğa gelince 13k civarı olursa o zaman tercih ederim onun haricinde şuan en mantıklı beyaz kart Gigabyte
Sen hangi parçaları aldın şimdiye kadar?Evet bios pil yuvası hariç her detayı beyaz
MSI stoğa gelince 13k civarı olursa o zaman tercih ederim onun haricinde şuan en mantıklı beyaz kart Gigabyte
Evet MSI da da varAynen birse hata ekranı var gigabytede msı da varmıydı görmedimde. Ben işlemciyi sipariş ettim o yüzden almak zorundayım şimdi denemek için işlemciyi sanırım problem olunca yollamak için. Gerçi 2 yıl içinde yollasamda bir şey değişmiyor sanırım artık. 15 gün iade süreci kalktıydı devlet kaldırdıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen hangi parçaları aldın şimdiye kadar?
Anladım. Hangi parçaları almayı düşünüyonEvet MSI da da var
Henüz almadım parçaları 5000 serisine göre alicam