Neler Yeni

Yardım Gigabyte x870 Aorus elite İce beyaz Anakart iyi midir?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Furkan
Beyaz sistem diziyorum bu anakart alınır mı iyi midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios da herhangi bir sıkıntı veya yazılımsal sıkıntı v.s birşeyi bir sıkıntısı var mı?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk
Stokta var mı TR de

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır güzel kart bende bakıyorum ona yada B850 beyaz bişi
Asus rog alacaktım asusun 800 kartların hepsinde b850 ve x870 hepsinde ekran kartı takıp çıkarırken ekran kartına zarar veriyomuş sanırım öyle dediler bugün bana ondan asustan vazgeçmek zorunda kaldım

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk
Asus rog alacaktım asusun 800 kartların hepsinde b850 ve x870 hepsinde ekran kartı takıp çıkarırken ekran kartına zarar veriyomuş sanırım öyle dediler bugün bana ondan asustan vazgeçmek zorunda kaldım
Evet bende gördüm o paylaşımı
Bu modeli bekliyorum henüz stok yok TR de ;

MSI MPG B850 EDGE TI

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bende gördüm o paylaşımı
Bu modeli bekliyorum henüz stok yok TR de ;

MSI MPG B850 EDGE TI
Şimdi baktım fena değil gibi ama gigabyte olan daha iyi gibi faz sayısı v.s olarak birde 3 tane 5x4 m2 ve 1 tane 5x4 m2 destekliyor faz sayısı filan daha fazla birde heryeri beyaz olması çok iyi kablo giriş ve ram yerlerine kadar. Normalde bende rog istiyorum ama yapacak bir şey yok gibi 🥹

Veya rog alıp şu yeni kolay ekran kartı çıkarma tuşu yerine eski nesil gibi çıkarmak lazım mandalı açarak oda tabi ince tornavidayla yoksa parmak girmez oraya 😂

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk
Şimdi baktım fena değil gibi ama gigabyte olan daha iyi gibi faz sayısı v.s olarak birde 3 tane 5x4 m2 ve 1 tane 5x4 m2 destekliyor faz sayısı filan daha fazla birde heryeri beyaz olması çok iyi kablo giriş ve ram yerlerine kadar. Normalde bende rog istiyorum ama yapacak bir şey yok gibi 🥹

Veya rog alıp şu yeni kolay ekran kartı çıkarma tuşu yerine eski nesil gibi çıkarmak lazım mandalı açarak oda tabi ince tornavidayla yoksa parmak girmez oraya 😂
Evet bios pil yuvası hariç her detayı beyaz
MSI stoğa gelince 13k civarı olursa o zaman tercih ederim onun haricinde şuan en mantıklı beyaz kart Gigabyte

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Furkan
MSI stoğa gelince 13k civarı olursa o zaman tercih ederim onun haricinde şuan en mantıklı beyaz kart Gigabyte
Aynen birse hata ekranı var gigabytede msı da varmıydı görmedimde. Ben işlemciyi sipariş ettim o yüzden almak zorundayım şimdi denemek için işlemciyi sanırım problem olunca yollamak için. Gerçi 2 yıl içinde yollasamda bir şey değişmiyor sanırım artık. 15 gün iade süreci kalktıydı devlet kaldırdıydı

Sen hangi parçaları aldın şimdiye kadar?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk
Aynen birse hata ekranı var gigabytede msı da varmıydı görmedimde. Ben işlemciyi sipariş ettim o yüzden almak zorundayım şimdi denemek için işlemciyi sanırım problem olunca yollamak için. Gerçi 2 yıl içinde yollasamda bir şey değişmiyor sanırım artık. 15 gün iade süreci kalktıydı devlet kaldırdıydı

Sen hangi parçaları aldın şimdiye kadar?
Evet MSI da da var
Henüz almadım parçaları 5000 serisine göre alicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,085
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom