Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,866
okul degistirmek istiyorum ancak adresim tutmuyor puanim da yetmiyor okul icin ne yapmam gerek?
tesekkur ederim onerin icin oluyorsa kesinlikle yapacagimİlkokulda banada aynısı olmuştu(tam hatırlamıyorum) okula yakın boş bir evin adresini girmiştik müdür ile konuşarak ama tam emin değilim dediğim gibi
onu kardesimin okulu icin yaptik zaten onunki tutuyo benimki tutmuyomuhtarlktan ikamethkah değiştiriyorsunuz oluyor
Para verince müdür yapıyordu sanırım,yardım adı altında aldığı için sıkıntı çıkmıyor ama paranız gidiyor.onu kardesimin okulu icin yaptik zaten onunki tutuyo benimki tutmuyo
İkametgah değiştirerek yapıcaksın ortaokulda bende öyle yapmıştım, bi tanıdığımızın evini göstermiştik ayrıntıları tam hatırlamıyorum.tesekkur ederim onerin icin oluyorsa kesinlikle yapacagim
para veririm sikinti yok onda ancak ikametgahi degistirmeden yapmam gerekiyor kardesim icin degistirmistikPara verince müdür yapıyordu sanırım,yardım adı altında aldığı için sıkıntı çıkmıyor ama paranız gidiyor.
Müdüre para vermekmi hmm , rüşvet gibi geldi bana para alınmaması gerekiyor böyle bir iş için bencePara verince müdür yapıyordu sanırım,yardım adı altında aldığı için sıkıntı çıkmıyor ama paranız gidiyor.
Tahmini ne kadar aliyorlar?Para verince müdür yapıyordu sanırım,yardım adı altında aldığı için sıkıntı çıkmıyor ama paranız gidiyor.
Ortaokulda puanım yetmediği için almamışlardı beni.okul degistirmek istiyorum ancak adresim tutmuyor puanim da yetmiyor okul icin ne yapmam gerek?
Müdür: bana gelişi 9000 bin ama ayağınız alışsın güzel abimin hatrına 8000 olurTahmini ne kadar aliyorlar?