God Of War Alınır mı

AhmetCan-

80+
Reaksiyon skoru
186
bu fiyata kaçmaz

Fiyatı ucuz oyunu tamamen bitirmemiştim crackte burdan aldığımda sömürürüm dersen eğer kaçırma 197 TL aldığım fiyata yakın bir fiyatta
sömürürüm de işte bitirdiğim oyunu tekrardan orjinal almaya değer mi işte o kafamı karıştırıyor

sömürürüm de işte bitirdiğim oyunu tekrardan orjinal almaya değer mi işte o kafamı karıştırıyor
Sana şöyle diyeyim bitirdiğin oyunda olsa al canın sıkılır açar indirir oynarsın virüs yeme derdin olmaz steam hesabına başarım eklersin ( başarım kasmayı seviyorum şahsen) mesela ben sırf o yüzden rdr2 gow uncharted gibi oyunları hesabıma ekledim unchartedi paylaşımlı hesaptan daha önce oynamış olmama rağmen 250 tl verip almıştım

Sana şöyle diyeyim bitirdiğin oyunda olsa al canın sıkılır açar indirir oynarsın virüs yeme derdin olmaz steam hesabına başarım eklersin ( başarım kasmayı seviyorum şahsen) mesela ben sırf o yüzden rdr2 gow uncharted gibi oyunları hesabıma ekledim unchartedi paylaşımlı hesaptan daha önce oynamış olmama rağmen 250 TL verip almıştım
tamamdır hocam yarına sorun olmazsa alıcam Days gone daha önce crack indirdim baktım hoşuma gitmişti indirimde kaçırmadım aldım

ben ps4 de satin alip oynamıştım. pc ye çıkınca da crack bitirdim. ama birdaha almaya gerek yok. ragnarok çıkınca alırsın mantıklı olur. 5 kere den sonra da alinmaz offline oyun

tamamdır hocam yarına sorun olmazsa alıcam Days gone daha önce crack indirdim baktım hoşuma gitmişti indirimde kaçırmadım aldım
Ben aldım onuda oynamadım 3 saat oynadım duruyor Sistemi güncellediğimde daha akıcı bi şekilde oynamayı düşünüyorum kendisini ki öncesinde oynayacağım tonla oyun var daha batman serisi sekiro gibi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben ps4 de satin alip oynamıştım. pc ye çıkınca da crack bitirdim. ama birdaha almaya gerek yok. ragnarok çıkınca alırsın mantıklı olur. 5 kere den sonra da alinmaz offline oyun
Hocam şahsen oyunları orjinal oynamayı cracke tercih ederim 5 kere oynamasına rağmen uzun bi süreden sonra oturup başına hiç crack aramadan oynayabilir gta5 i senelerdir oynuyoruz sonuçta crackte oynadım daha önce ancak iyiki orjinal almışım arada bir açar oynarım gene

ragnarok gelmesine daha var be hocam daha dlc gelicek diyorlar oyunun gelmesi anca 2025 bulur gözüküyor

Ben aldım onuda oynamadım 3 saat oynadım duruyor Sistemi güncellediğimde daha akıcı bi şekilde oynamayı düşünüyorum kendisini ki öncesinde oynayacağım tonla oyun var daha batman serisi sekiro gibi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şahsen oyunları orjinal oynamayı cracke tercih ederim 5 kere oynamasına rağmen uzun bi süreden sonra oturup başına hiç crack aramadan oynayabilir gta5 i senelerdir oynuyoruz sonuçta crackte oynadım daha önce ancak iyiki orjinal almışım arada bir açar oynarım gene
ragnarok gelmesine daha var be hocam daha dlc gelicek diyorlar oyunun gelmesi anca 2025 bulur gözüküyor
bende ayni crack sevmiyorum 5 sene oncesine kadar hep illegaldi ama artik bitti.birde oyun bin tl oldumu niye almadim diyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,069
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri