Tamam hocamBen yabancı foruma baktım kodu vardı indirme için aynı senin indirdiğin,silmişler. Genelde güvenilir olmayınca siliyorlar.
Rune çıkarmış şimdi ona bakıcam o güvenilir.
valhalla dlc de var lçin de175 gb ne ***
Hiçmi açmıyor hocam direk hatamı veriyor 3050ti İ5 12500h ddr5 16gb Ram 1tb ssd 60fps oynatırmı sizceSteam versiyonu açmıyor ama belki korsan versiyonu çözülmüştür.
Knk 4GBVram'i olan bir yabancı indirip denemiş reddit'te gördüm ve boşa indirmemenizi tavsiye etmiş ama FitGirls yaptığı Crack'de genelde FPS artışı oluyor yani Fitgirls Çıkarana kadar bekle onu indir dene şuan dodi'den falan indirirken açmaz muhtemelen yabancılarda böyle demiş zaten FitGirls çıkardığı belki açar diye mesela ben ismini hatırlamıyom ama bi oyunun Steam versiyonunda en düşük ayarlarında 20-35FPS alırken FitGirls yayınladığı versiyonunu denediğimde En yüksek ayarlarda 60-75FPS alıyordum sen düşün ama biraz eski bı oyundu gerçi god of warda ne olur bilemem3050ti var 4gb oyun çalışırmı en az 6gb vraö gerekiyor diye bir mevzu duydumda
Sağolasın reisim 1 haftayı bulur mu tahminiKnk 4GBVram'i olan bir yabancı indirip denemiş reddit'te gördüm ve boşa indirmemenizi tavsiye etmiş ama FitGirls yaptığı Crack'de genelde FPS artışı oluyor yani Fitgirls Çıkarana kadar bekle onu indir dene şuan dodi'den falan indirirken açmaz muhtemelen yabancılarda böyle demiş zaten FitGirls çıkardığı belki açar diye mesela ben ismini hatırlamıyom ama bi oyunun Steam versiyonunda en düşük ayarlarında 20-35FPS alırken FitGirls yayınladığı versiyonunu denediğimde En yüksek ayarlarda 60-75FPS alıyordum sen düşün ama biraz eski bı oyundu gerçi god of warda ne olur bilemem
Yok reis Yarına kadar Yayınlar diye düşünüyorum hatta şuan Yayınlamış bile olabilir ama 2-3 gün beklemek daha iyi olabilir belki şuan acele yetiştirmeye çalıştıkları için FPS iyi olan versiyon 2-3 güne çıkabilir bence intenetin hızlıysa ilk çıkan versiyonu dene Acmazsa 1 hafta bekle başka versiyon yayınlarsalar indir onuda dene 2'ci bir versiyon yayınlamıyabilir emin değilim ama yayınlarlarsa ve olmazsa o zaman anca yeni Ekran Kartı alman gerekecek yada oynamıcanSağolasın reisim 1 haftayı bulur mu tahmini
40 50 tl ye hesap al ordan steamden indir offline oynaçok yavaş indiriyor ya 100mb indirmesi gerekirken 3-4 ile indiriyor 175gb lik dosyayı 1.5 günde anca indirir
6 gb VRAM yoksa oyun direk açılmıyor ilerde modla veya yamayla çözülürse ancak açılır3050ti var 4gb oyun çalışırmı en az 6gb vraö gerekiyor diye bir mevzu duydumda
tamam hocam sıkıntı yok şuan normal indiriyor40 50 tl ye hesap al ordan steamden indir offline oyna