Neler Yeni

God of War Ragnarök kırıldı

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Eren
offline hesap alsanıza uğraşmaya değmez

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Ömür
çok yavaş indiriyor ya 100mb indirmesi gerekirken 3-4 ile indiriyor 175gb lik dosyayı 1.5 günde anca indirir

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Mehmetcan İvrendi
3050ti var 4gb oyun çalışırmı en az 6gb vraö gerekiyor diye bir mevzu duydumda
Knk 4GBVram'i olan bir yabancı indirip denemiş reddit'te gördüm ve boşa indirmemenizi tavsiye etmiş ama FitGirls yaptığı Crack'de genelde FPS artışı oluyor yani Fitgirls Çıkarana kadar bekle onu indir dene şuan dodi'den falan indirirken açmaz muhtemelen yabancılarda böyle demiş zaten FitGirls çıkardığı belki açar diye mesela ben ismini hatırlamıyom ama bi oyunun Steam versiyonunda en düşük ayarlarında 20-35FPS alırken FitGirls yayınladığı versiyonunu denediğimde En yüksek ayarlarda 60-75FPS alıyordum sen düşün ama biraz eski bı oyundu gerçi god of warda ne olur bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
Knk 4GBVram'i olan bir yabancı indirip denemiş reddit'te gördüm ve boşa indirmemenizi tavsiye etmiş ama FitGirls yaptığı Crack'de genelde FPS artışı oluyor yani Fitgirls Çıkarana kadar bekle onu indir dene şuan dodi'den falan indirirken açmaz muhtemelen yabancılarda böyle demiş zaten FitGirls çıkardığı belki açar diye mesela ben ismini hatırlamıyom ama bi oyunun Steam versiyonunda en düşük ayarlarında 20-35FPS alırken FitGirls yayınladığı versiyonunu denediğimde En yüksek ayarlarda 60-75FPS alıyordum sen düşün ama biraz eski bı oyundu gerçi god of warda ne olur bilemem
Sağolasın reisim 1 haftayı bulur mu tahmini

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sağolasın reisim 1 haftayı bulur mu tahmini
Yok reis Yarına kadar Yayınlar diye düşünüyorum hatta şuan Yayınlamış bile olabilir ama 2-3 gün beklemek daha iyi olabilir belki şuan acele yetiştirmeye çalıştıkları için FPS iyi olan versiyon 2-3 güne çıkabilir bence intenetin hızlıysa ilk çıkan versiyonu dene Acmazsa 1 hafta bekle başka versiyon yayınlarsalar indir onuda dene 2'ci bir versiyon yayınlamıyabilir emin değilim ama yayınlarlarsa ve olmazsa o zaman anca yeni Ekran Kartı alman gerekecek yada oynamıcan

The Semih

80+ Gold
Repack beklicem bide güncellemelerde kırılsın öyle indiririm. 1700 TL fazla geldi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,307
Üyeler
162,803
Son üye
arasly80
Top Bottom