luvenoid 80+ Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Cuma, 14:57 #1 Merhaba, ben 2 senedir bir görsel roman geliştiriyorum ve Steam'e koydum ve şunu fark ettim ki Türkiye'de görsel romana hiç ilgi yok galiba.
Merhaba, ben 2 senedir bir görsel roman geliştiriyorum ve Steam'e koydum ve şunu fark ettim ki Türkiye'de görsel romana hiç ilgi yok galiba.
Carlo 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 5,990 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 4,223 Cuma, 16:03 #2 luvenoid yazmış: Merhaba, ben 2 senedir bir görsel roman geliştiriyorum ve Steam'e koydum ve şunu fark ettim ki Türkiye'de görsel romana hiç ilgi yok galiba. Devamı için tıklayın... Türkiye'de Valorant, CS ve GT5 dışında herhangi bir oyuna ilgi yok. Sadece bu üçü için 5090'lı sistem bile diziliyor. Upvote -1 Downvote
luvenoid yazmış: Merhaba, ben 2 senedir bir görsel roman geliştiriyorum ve Steam'e koydum ve şunu fark ettim ki Türkiye'de görsel romana hiç ilgi yok galiba. Devamı için tıklayın... Türkiye'de Valorant, CS ve GT5 dışında herhangi bir oyuna ilgi yok. Sadece bu üçü için 5090'lı sistem bile diziliyor.
A Adaçetin 80+ Bronze Katılım 29 Eylül 2025 Mesajlar 570 Reaksiyon skoru 187 Cuma, 16:10 #3 Görsel roman kitlesi genel olarak küçük kalıyor ülkemize mahsus değil. Upvote -1 Downvote
desphe 80+ Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 70 Reaksiyon skoru 40 Cuma, 21:03 #4 Ai somnium, steins gate, fate, tsukihime, ace attorney gibi serileri keyifle oynayıp bitirdim. Upvote 1 Downvote
luvenoid 80+ Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Cumartesi, 03:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Ne güzel Upvote 0 Downvote
Solaire of Astora 80+ Bronze Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 580 Reaksiyon skoru 375 Cumartesi, 03:56 #6 Dediğin gibi bizde görsel romana ilgi yok, fakat tema cinsellik olursa peynir ekmek gibi satar. Steam'de global çapta çok fazla satıyor cinsel içerikli görsel romanlar. Oyunun linkini at da güzel bir şeyse alıp destek olalım. Upvote 0 Downvote
Dediğin gibi bizde görsel romana ilgi yok, fakat tema cinsellik olursa peynir ekmek gibi satar. Steam'de global çapta çok fazla satıyor cinsel içerikli görsel romanlar. Oyunun linkini at da güzel bir şeyse alıp destek olalım.