Fırça iyi mi? ustaAmazondan 850 TL'ye aldığım elektrikli diş fırçası 2877 tlBu sabah saat 9da %75 indirimle 719 TL'ye mi düşecek şimdi?
Alıntıyı görüntüle
Fırça iyi mi? ustaAmazondan 850 TL'ye aldığım elektrikli diş fırçası 2877 tlBu sabah saat 9da %75 indirimle 719 TL'ye mi düşecek şimdi?
Alıntıyı görüntüle
Hocam anneme, anneler günü hediyesi olarak aldım daha kargoda 2 gün önce sipariş vermiştim ve kuponlarla beraber o fiyata denk geldi.Fırça iyi mi? usta
memnun musun brom söylediğin fiyata alınır mıAmazondan 850 TL'ye aldığım elektrikli diş fırçası 2877 tlBu sabah saat 9da %75 indirimle 719 TL'ye mi düşecek şimdi?
Alıntıyı görüntüle
Hocam aynı sorunun cevabını başka arkadaşa verdimmemnun musun brom söylediğin fiyata alınır mı
Giriş yapınca fiyat 1499TL oluyor, oradan da %75'i çıkarınca kalan fiyat olacak, tabi kalırsa...Amazondan 850 TL'ye aldığım elektrikli diş fırçası 2877 tlBu sabah saat 9da %75 indirimle 719 TL'ye mi düşecek şimdi?
Alıntıyı görüntüle
Onu bende anlamadım, site neredeyse aşırı yavaşladı ama herhangi bir indirim yok, kapak fotoğrafını da kaldırmışlarben anlamadım sadece mağazada mı yoksa online da varmı ve ben 300 TL lik malzeme alsam farklı farklı ona göre 300 ün mü 75 i alıncak
Aynen indirim fotosunu 45dk. önce falan kaldırdılar, normalde giriş yapınca düşen fiyatlar da yok şu an tüm ürünler şişirme fiyatlarda.Onu bende anlamadım, site neredeyse aşırı yavaşladı ama herhangi bir indirim yok, kapak fotoğrafını da kaldırmışlar
sepette indirim yapıyor mu olan üründeNeymiş efendim stok bulunamamış, hay senin gibi mağazanın
stok olanları seçtim almaya çalışıyorum bi tane axe deo bi tane rebul kolonya 200 ml 100 TL'ye geliyor bakalım ödeme ekranındayım 2 dkdırNeymiş efendim stok bulunamamış, hay senin gibi mağazanın